Met deze truc heb jij drie vliegtuigstoelen voor jezelf

Redactie - 7 juli 2019

Met deze truc heb jij drie vliegtuigstoelen voor jezelf

Redactie - 7 juli 2019

Kijk jij ook zo verlekkerd naar een passagier die op drie stoelen languit ligt te tukken? Dat wil jij ook! Mooi nieuws, want daar hoef je je portemonnee niet voor open te trekken. Met dit handige trucje heb jij meerdere vliegtuigstoelen voor jezelf…

slapen in vliegtuig

Beeld: Ethan Sykes via Unsplash

Simpele truc om languit te kunnen liggen

Een beetje luxe in het vliegtuig zónder extra te betalen, dat wil iedereen wel. Volgens app-ontwikkelaar met de nickname @regoapps is dat geen enkel probleem. Hij deelt zijn simpele tip op de website Reddit. Zo kun je in luxe vliegen, zonder dat je daar een cent meer voor hoeft te betalen. Dus dat businessclassticket naar Dubai of Amerika is helemaal niet nodig.

Hoe je languit liggend kunt vliegen? Heel simpel: reserveer de middelste stoel op een lege rij. Is de vlucht niet volgeboekt, dan zal er niet snel iemand naast je komen zitten. Stelletjes en families splitsen niet op, zeker niet tijdens die lange vlucht naar Bali. Veel te ongezellig! En iemand die alleen reist, probeert natuurlijk ergens anders ook wat lege stoelen te bemachtigen.

lege vliegtuigstoelen

Beeld: JC Gellidon via Unsplash

Nog een kans op meerdere stoelen

Nog een andere truc die ook kan helpen. Vraag bij het inchecken of er toevallig een vrije rij is waar jij even lekker kunt chillen in je eentje. Over het algemeen heeft het vliegtuigpersoneel er geen moeite mee om deze informatie te delen.

Bij een volle vlucht gaan deze trucs waarschijnlijk niet op. Maar je kunt het altijd proberen! Lukt het niet, dan weet je in elk geval dat je na de vlucht heerlijk zult slapen onder de satijnen lakens in dit hotel of in het ruime bed van dit mooie hotel. Goede reis!

Op zoek naar meer tips & tricks voor een fijne vlucht? Check onze Facebookpagina of schrijf je in voor de nieuwsbrief