Niet vergeten: 5 verrassend handige items op vakantie

Redactie - 23 juli 2019

Niet vergeten: 5 verrassend handige items op vakantie

Redactie - 23 juli 2019

Graag tippen we je 5 items die je vakantie tot een succes maken. Vergeet alle standaard lijstjes. Deze verrassende accessoires zijn pas echt heel handig.

1. Powerbank

Een powerbank is lichtgewicht en maakt je vakantie net even wat praktischer. Vanaf het vliegveld tot en met je vakantiebestemming, zonder batterij kun je geen mooie foto’s maken, jaloersmakende updates naar het thuisfront sturen of in de kaarten-app kijken hoe je van A naar B komt. Met een powerbank zijn die problemen in ieder geval grotendeels opgelost.

2. Noodrantsoen

Eerlijk is eerlijk, soms is het eten in een hotel niet wat je ervan verwacht had. Lees daarom altijd onze reviews of doe inspiratie op bij deze hotels in Spanje waar je het beste eten krijgt. Ben je on the go of heb je geen ontbijt in jouw accommodatie tot je beschikking? Dan is het handig als je een paar van je favoriete snacks hebt ingepakt. Denk aan een rol koekjes of fijne snack-repen. Je kunt ze ook goed meenemen tijdens een activiteit zoals een hike of excursie.

3. Entertainment

Lokale televisieshows zijn misschien niet altijd jouw cup of tea. En soms heb je gewoon behoefte aan net wat meer schermoppervlak dan je telefoon. Als je een televisie-ontvanger hebt, kun je die gemakkelijk meenemen. Denk aan een Apple TV of Chromecast. Veel hotels hebben namelijk een HDMI-aansluiting en dan kun je fijn je eigen series kijken! Let alleen op dat je ‘m niet vergeet mee naar huis te nemen.

4. Slippers!

Ze zijn lichtgewicht, makkelijk om aan te schieten en een lifesaver in vieze hotels. Maar ook tijdens lange vluchten of als het weer warmer uitpakt dan jij had verwacht zijn slippers een musthave. Bij ons gaan ze sowieso de koffer in. Bij jou ook?

5. Stekkerdoos

Dit is de bonustip voor ultiem comfort. Vaak zitten stopcontacten op gekke plekken en ligt er overal wel wat op te laden of bungelt je telefoon aan een snoertje langs de muur. Niet ideaal. Door een stekkerdoos mee te nemen kun je alles op dezelfde plek houden en vergeet je nooit meer opladers. Handig, toch?