De mooiste rondreizen voor op je bucketlist

Redactie - 30 augustus 2017

De mooiste rondreizen voor op je bucketlist

Redactie - 30 augustus 2017

Heb jij ze ook, dromen over de rondreizen die je ooit wilt maken? Wie niet! Europa, Zuid-Afrika, IJsland, heel Noord en Zuid-Amerika en ga nog maar even door. Bij deze een greep uit de mooiste rondreizen die op menig bucketlist staan.

De mooiste rondreizen

Foto: Pixabay

Rondreis Zuid-Afrika: wildlife spotten

Op safari, walvissen spotten, fietsen door wijngaarden, wandelen langs de kust of shoppen in Kaapstad: het kan allemaal tijdens een rondreis in Zuid-Afrika. Ook in slaapmogelijkheden een grote diversiteit: van safaritent tot luxe lodge. Het land telt meer dan twintig nationale parken, waarvan de bekendste het Kruger National Park is. Er zijn verschillende Nederlandse reisorganisaties die verzorgde rondreizen naar Zuid-Afrika organiseren, check Zoover voor het aanbod. Als je van mooie natuur, wildlife en een fijn klimaat houdt dan is een rondreis door Zuid-Afrika er absoluut één voor op je bucketlist!

De mooiste rondreizen: Zuid-Afrika

Foto: Pixabay

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/algemeen/bestemming-van-de-maand-ijsland/”]

Rondreis IJsland: noorderlicht, check!

Op menig wensenlijst prijkt een rondreis door IJsland. Niet zo gek, aangezien je daar ongerepte, ruige natuur, watervallen en bronnen en niet te vergeten het Noorderlicht vindt. Tijdens een rondreis door IJsland staan Reykjavik, de Blue Lagoon en Geysir vaak op het menu, maar de lijst met mooie dingen is oneindig lang. Begin je rondreis bijvoorbeeld na een nacht in het luxe Hotel Borg in de hoofdstad.

De mooiste rondreizen: IJsland

Foto: Pixabay

Rondreis Galapagos: om nooit te vergeten

De Galapagos-eilanden zijn een groep eilanden die horen bij Ecuador. De eilanden zijn vooral bekend vanwege Charles Darwin, die er de basis van zijn evolutietheorie ontwikkelde. Veel bijzondere flora en fauna vind je er en een tocht naar de Galapagos eilanden wordt dan ook als één van de mooiste rondreizen ooit beschouwd. Een rondreis wordt vaak gecombineerd met een reis naar Ecuador of Peru. Met een cruise kun je veel verschillende eilanden van de groep bezoeken.

De mooiste rondreizen: Galapagos

Foto: Pixabay

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/achter-de-foto/achter-de-vakantiefoto-galapagos/”]

Rondreis Amerika: het wilde westen

Een reis die veel mensen willen maken is er één door Amerika. Maar waar te beginnen? Een rondreis door het wilde westen is een aanrader. In een camper of huurauto vink je natuurparken zoals Yosemite, Death Valley en Monument Valley af, pak je de Grand Canyon mee en sluit je af in San Francisco, Las Vegas en Los Angeles.

De mooiste rondreizen: Amerika

Foto: Pixabay

Welke mooiste rondreizen missen er in deze lijst? Laat je horen in de comments!