Soms schuilt er iets meer achter de eeuwige glimlach van de stewards en stewardessen…. De crew kan soms best balen van vakantiegangers tijdens de vlucht. Wat je in ieder geval niet moet doen? Wij tippen acht keer wat het vliegtuigpersoneel niet zo leuk vindt aan jou.

1. Blote voeten in het vliegtuig

Stinkende voeten, daar zit niemand op te wachten. Dus ook al snak je naar je slippers op je zomerzonvakantie, houd je schoenen liever even aan tijdens de vlucht.

vliegtuigpersoneel irritant eten vies

2. Klagen over het vliegtuigeten

Je zal niet de eerste zijn die niet zo’n fan is van het vliegtuigeten. Maar klagen hierover heeft niet veel zin. Het vliegtuigpersoneel kan helaas niet zomaar iets anders voor je maken.

vliegtuigpersoneel irritantt te comfortabel

3. Het jezelf té comfortabel maken

Iedereen heeft het liefst zoveel mogelijk ruimte in het vliegtuig. Maar maak het niet te dol, de crew heeft wel wat beters te doen dan jou steeds terug te zetten op je eigen plek.

vliegtuigpersoneel irritant warme dranken

4. Tijdens een korte vlucht warme drankjes bestellen

Het mag natuurlijk wel, maar een chocolademelk met slagroom bestellen op je vlucht naar Londen is niet echt handig. In een uurtje vliegen heeft de crew al genoeg te doen. Dus wacht liever even met je kopje koffie of warme choc tot je in Hotel Guoman The Tower of Hotel London Bridge bent aangekomen. 

vliegtuigpersoneel irritant regels negeren

5. De regels negeren

Misschien wel de belangrijkste taak van het vliegtuigpersoneel: jouw vlucht veilig laten verlopen. Dus let op tijdens de veiligheidsinstructie en blijf met je riem vast zitten als het ‘seatbelts on’ lampje brandt.

vliegtuigpersoneel irritant alsof niet bestaat

6. Het vliegtuigpersoneel negeren

Die glimlach van de stewardess, die krijgt ze ook graag terug van jou. Kijk de crew even aan als je ze iets vragen of een drankje komen brengen.

7. Het gangpad gebruiken alsof het van jou is

Het gangpad is de werkvloer van de crew. Het is dus wel zo vriendelijk om deze vrij te laten tijdens je vliegreis. Je baby even laten slapen of verschonen tussen de stoelen? Liever niet!

vliegtuigpersoneel irritant lang antwoorden

8. Te lang nadenken bij eenvoudige vragen

Uiteraard is de crew er om al jouw vragen te beantwoorden. Maar denk liever niet te lang na bij een simpele vraag over melk of suiker in je thee. De steward(ess) moet namelijk nog tientallen andere passagiers langs!

Bron: www.lindanieuws.nl

Heb jij nog tips om de reis ook voor het vliegtuigpersoneel zo leuk mogelijk te maken? Deel ze in de reacties!

Meld je aan voor de Zoover nieuwsbrief: iedere week bomvol vakantie-inspiratie!  

Uitgelichte berichten

Redactie

Redacteur

2 maart - 2018

Reacties