De 6 fijnste all-inclusive hotels in Side voor gezinnen

Redactie - 26 maart 2019

De 6 fijnste all-inclusive hotels in Side voor gezinnen

Redactie - 26 maart 2019

Niet voor niets is de badplaats Side in Turkije ontzettend geliefd bij Nederlandse vakantiegangers. De hotels zijn van goede kwaliteit, het centrum van Side is gezellig, het weer is vaak perfect en de ruïnes en opgravingen maken leuke uitstapjes ideaal. Dit zijn zes fijne all inclusive hotels in Side waar gezinnen meer dan welkom zijn.

Hotels Side - Hotel Side Mare Family Resort & Spa

Hotel Side Mare Family Resort & Spa

Of je nu een dagje aan het privéstrand wil liggen of kiest voor een middag aan het zwembad, bij Hotel Side Mare Family Resort & Spa kan het. De Nederlandssprekende gastvrouw staat voor iedereen klaar. Wel zo prettig. Reviewer C.M. Linders zegt over dit hotel in Side: ‘Samen met ons hele gezin (kinderen én kleinkinderen) verbleven wij een week in mei in dit prachtige resort. Het was in één woord: Fantastisch! Daarom besloten wij afgelopen september nog een keer te gaan.’ Dat zegt genoeg, toch?

Hotels Side - Hotel Side Star Beach

Hotel Side Star Beach

Ben je op zoek naar een kleinschaliger all inclusive hotel? Hotel Side Star Beach is favoriet van jullie. Het ligt supercentraal aan de boulevard, dicht bij het strand en ook het grote zwembad is een optie. En laten we de heerlijke wellness niet vergeten. Jij komt compleet ontspannen thuis na een onvergetelijke vakantie.

[article href=”https://www.zoover.nl/blog/tips/sightseeing-side-turkse-riviera/”]

Hotels Side - Hotel Side Star Park

Hotel Side Star Park

Voldoende bedden aan het zwembad bij Hotel Side Star Park, waardoor er altijd ruimte is en je ’s ochtends geen plek hoeft te claimen, dat is wat jullie zo fijn vinden aan dit hotel. De all inclusive-formule geldt niet alleen in het hotel, maar ook bij het strand dat op 150 meter van het hotel ligt. Dat is fijn! Dit hotel ontvangt van jullie een 9,2 én een Gouden Zoover Award.

Hotels Side - Hotel Turquoise Resort & Spa

Hotel Turquoise Resort & Spa

De kinderen vermaken zich bij Hotel Turquoise Resort & Spa uitstekend. Ze kunnen voetballen, tafeltennissen of voetballen, maar ook meedoen met de spelletjes van de miniclub. Of zwemmen natuurlijk, in het zwembad van het hotel of in de zee bij het privéstrand. Binnen een paar minuten sta je met je voeten in het zand. Dit hotel is genieten voor jong en oud. Niet voor niets keren veel van de Nederlandse gasten steeds weer terug.

Hotels Side- Hotel VONRESORT Golden Beach

Hotel VONRESORT Golden Beach

Ouders met waterratjes opgelet! De glijbanen van het aquapark bij Hotel VONRESORT Golden Beach vallen bij alle kinderen, en stiekem ook bij veel volwassenen, in de smaak. Jullie zeggen dat de kamers simpel zijn, maar goed schoon en netjes. Ook het eten valt goed in de smaak. Hotels Side - Hotel Terrace Elite Resort

Hotel Terrace Elite Resort

Toe aan lekker ontspannende vakantie? Terwijl jij geniet bij de wellness, vermaken de kids zich bij het animatieteam. Dagelijks worden bij Hotel Terrace Elite Resort de leukste activiteiten georganiseerd voor verschillende leeftijden. Daar heb je bijna geen omkijken meer naar. Het personeel gooit hoge ogen. Jullie geven massaal aan dat het personeel bij de receptie zo vriendelijk is. Ook het schoonmaakpersoneel blijft niet achter. De kamers zien er dagelijks spik en span uit.

Ga jij weleens voor een all inclusive vakantie?