5x dagje wellness in de kerstvakantie

Redactie - 15 november 2017

5x dagje wellness in de kerstvakantie

Redactie - 15 november 2017

Na het kerstdiner even lekker ontspannen en uitbuiken? En bijkomen van alle drukte niet te vergeten? Ga voor een dagje wellness in de kerstvakantie op één van deze vijf toplocaties!

Dagje wellness in de kerstvakantie - bubbelen1. Thermen Soesterberg

Rond de kerst kun je bij Thermen Soesterberg terecht voor een extra uitgebreide kerstbrunch, een luxe dinerbuffet en andere kerstarrangementen. Mocht je bovendien op zoek zijn naar de meest relaxte nieuwjaarsduik van Nederland, ook dan zit je bij Thermen Soesterberg goed. Ok, de zwemvijver wordt niet bepaald op temperatuur gehouden, maar met twee heerlijke buitenbaden en nog veel meer sauna’s bij de hand, ben je zowat opgewarmd voordat je het koud krijgt.

Dagje wellness tijdens de kerstvakantie - relax2. Wellness Center De Bronsbergen

Een dagje de Veluwe op tijdens de kerstvakantie? In Wellness Center De Bronsbergen kun je al bubbelend genieten van de weidse natuur. Veel van de sauna’s staan tussen het groen in de prachtige tuin en hebben een overweldigend uitzicht. Na een half uurtje in het meditatiehuisje kun je bovendien al die kerstshop- en kookmarathons weer helemaal aan.

Dagje wellness in de kerstvakantie - sauna3. Kuuroord Bad Bentheim

Een dagje bubbelen in een natuurlijke mineraalbron en ’s avonds gluhwein sippen op de knusse Duitse kerstmarkt? Bad Bentheim ligt tussen de zoutwater- en zwavelbronnen en is al meer dan 300 jaar een traditioneel kuuroord. En het goede nieuws: het ligt bij ons om de hoek! Het kuuroord ligt nog geen twintig kilometer van Enschede en zo’n zestig kilometer van de kerstmarkt van Münster. Oftewel: een ideaal dagje uit tijdens de kerstvakantie!

Van je dagje wellness in de kerstvakantie een weekendje weg maken? Bad Bentheim heeft meerdere goed scorende hotels. Zoals het Bentheimer Hof, die volgens jullie heerlijk gastvrij is. Ook Zoover Award Winnaar Hotel Grossfeld is volgens jullie een aanrader.

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/tips/kerstvakantie-hier-kun-je-last-minute-nog-naartoe/”]

Dagje wellness tijdens de kerstvakantie - masker4. Sauna & Beauty de Veluwe

Nog zo’n heerlijke plek voor een dagje wellness op de Veluwe tijdens de kerstvakantie: Sauna & Beauty De Veluwe in Lunteren krijgt van jullie een 7,9. ‘Knusse en vertrouwde sauna’, schrijft reviewer Willem. ‘Een heel goede prijs/kwaliteit verhouding’, vult Wolter aan. ‘Een waar feestje’, vinden ook Teun en Nicole.

5. Thermen Bussloo

Een dagje wellness in Thermen Bussloo voelt als een kleine wereldreis. Je kunt er Oosters genieten in de hamam en zweten in een IJslandse Geysersauna of een Scandinavische aardesauna. Met een locatie recht aan het meer van Bussloo, kun je er ook volop genieten van de lokale natuur. Installeer jezelf in de panoramasauna en droom weg bij een zacht winterzonnetje.

Voor welke wellness of ander leuk dagje uit in de kerstvakantie ga jij? Laat een review achter.