Natuurlijk kun je op Valentijnsdag je grote liefde een kaartje sturen, een cadeautje geven of een bos bloemen. Maar wil je er liever een romantisch dagje uit van maken? Dan hebben wij wat leuke ideeën voor je op een rijtje gezet. Veel plezier samen!

Dagje uit met Valentijnsdag

Escaperoom voor de Liefde

Waar je in een ‘gewone’ escape room de kamer binnen een bepaalde tijd probeert te verlaten, is het in Escaperoom voor de Liefde in Geertruidenberg de uitdaging om juist toegang te krijgen. Los het raadsel op en met een beetje geluk komen jullie binnen en kan het romantische avontuur beginnen. Bereid je voor op een dag vol humor, liefde en tijd voor elkaar.

Op wintersport in eigen land

Als je er niet aan moet denken om urenlang stil te zitten in een bioscoopstoel, raden wij je een dagje skiën aan in De Uithof in Den Haag. Ski’s en snowboards zijn gewoon te huur, hier hoef je dus niet mee te sjouwen als je na afloop lekker romantisch uit eten gaat. Neem samen een lesje of leer elkaar de fijne kneepjes op de sneeuwbaan. Romantischer kun je het bijna niet hebben. Ben je niet zo’n sneeuwfan? Dan is een middagje op het ijs ook erg leuk, bind de schaatsen onder en houd elkaar goed vast om overeind te blijven.

Dagje uit met Valentijnsdag

Romantiek op de Domtoren

Op Valentijnsdag vindt de meest romantische rondleiding van het jaar in Utrecht plaats. Ga met je grote, nieuwe of misschien wel toekomstige liefde naar de Domtoren en geniet van romantiek op grote hoogte. Hoor de mooiste verhalen en geniet van het spectaculaire uitzicht op de feeëriek verlichte straten en grachten. De rondleiding wordt afgesloten met een glaasje bubbels in de sfeervol verlichte Michaëlskapel.

Dagje uit met Valentijnsdag

Lekker uitwaaien

Een dagje naar het strand in Noord-Holland of Zeeland kan ook prima in februari. Trek allebei een warme jas aan, doe een sjaal om en ga lekker uitwaaien. Het is waarschijnlijk hartstikke koud, maar dat is juist romantisch. Als je echt bevroren bent, wil je Valentijn je vast wel even helpen ontdooien. Vergeet niet om je fototoestel mee te nemen om alle romantiek vast te leggen.

Wil je liever het gevoel ervaren van een onbewoond eiland? Pak dan de boot naar Vlieland. Hier kun je uren over het strand wandelen zonder iemand tegen te komen. Dit dagje uit met Valentijnsdag vier je alleen met elkaar. Romantischer kan niet, toch? En hebben jullie alleen oog voor elkaar en gaat de laatste boot aan jullie neus voorbij? Blijf dan een nachtje slapen bij Bed and Breakfast Torenzicht of Hotel De Veerman.

Dagje uit met Valentijnsdag

Dagje uit met Valentijnsdag? Ga naar de stad van de liefde!

Parijs, stad van de liefde. Het klinkt ver weg, maar vanuit Rotterdam is het maar tweeënhalf uur naar de hoofdstad van Frankrijk. Maak je Valentijn vroeg wakker en neem hem mee naar het station. Om in de stemming te komen, neem je natuurlijk een lekker ontbijtje mee met echte Franse croissants. Zodra de winkels open gaan staan jullie midden in Parijs. Neem een hangslotje mee om, naar oud Frans gebruik, aan de Pont de l’Archevêché te hangen en zo jullie liefde te bezegelen. De sleutel gooi je vervolgens in de Seine.

Samen genieten in een privé-kamer met wellness faciliteiten

Wil je samen met je lief even ontsnappen aan jullie drukke leven? Stap dan de gelukskamer van Bed & Welness Het Gelukshuis in Limburg binnen. De kamer is in Ibiza stijl ingericht en straalt warmte en rust uit. Plof neer op de loungebank en neem de tijd voor elkaar. Sta stil bij mooie momenten, terwijl jullie helemaal tot rust komen. Of ga ontspannen in de sauna of jacuzzi. Quality time gegarandeerd tijdens dit dagje uit met Valentijnsdag.

Waarmee ga jij je liefde verrassen op Valentijnsdag? Laat het in een reactie weten.

Stem op jouw favoriete reisorganisatie en maak kans op een boodschappenpakket t.w.v. €2.000! stem nu button

Marcel

Redacteur

13 februari - 2019

Reacties