Romantische Bed & Breakfasts voor een weekendje weg

Redactie - 3 juni 2018

Romantische Bed & Breakfasts voor een weekendje weg

Redactie - 3 juni 2018

Kun je wel een gezellig weekendje weg met je partner gebruiken? Boek dan een paar nachten in een romantische Bed & Breakfast. Relaxen in een mooie omgeving, leuke uitstapjes maken en elke dag beginnen met een overheerlijk ontbijt: deze vijf Bed & Breakfasts zijn ideaal voor een weekendje weg vol romantiek.

B&B Secret Garden

1. Sfeervolle Bed & Breakfast Secret Garden in Apeldoorn

Alleen de naam van deze B&B is al romantisch: Bed & Breakfast Secret Garden. Verder voldoet de accommodatie ook aan alle eisen voor een heerlijk weekendje weg. De eigenaren zijn ontzettend gastvrij, de sfeervolle kamers zijn tot in de puntjes verzorgd en je verblijft in hartje Apeldoorn. In de omgeving zijn volop leuke uitstapjes te maken, dus je kunt er lekker op uit. Vergeet niet om het uitgebreide ontbijt alle eer aan te doen! Jullie geven deze accommodatie niet voor niets een 9,8.

De Droomhoeve

2. Bij de Veluwe: Bed & Breakfast De Droomhoeve, Nunspeet

Nog zo’n topper, met een 9,7, is Bed & Breakfast De Droomhoeve in het Gelderse Nunspeet. Deze accommodatie is gevestigd in de voormalige stal van een dorpsboerderij en heeft vier prachtige kamers. Ga je helemaal voor romantiek met je partner, kies dan voor de romantische kamer Riverstone Compleet met haard en een super-de-luxe bed. Nunspeet ligt aan de rand van de Veluwe, dus vanuit je B&B maak je makkelijk de mooiste fiets- en wandeltochten.

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/tips/voor-op-je-bucketlist-6-onontdekte-plekjes-in-nederland/”]

Hoeve Nijssen

3. Weekendje weg met partner: Bed & Breakfast Hoeve Nijssen, Asten

Als een accommodatie van jullie een 9,9 krijgt, dan weet je dat je op een droomverblijf kunt rekenen. Bed & Breakfast Hoeve Nijssen in Asten, Noord-Brabant, heeft alles voor een heerlijk weekendje weg met je partner. Luxe, gezellige kamers, een mooie tuin, een overvloedig ontbijt en een hartelijke ontvangst. ‘Nog nooit een Bed & Breakfast meegemaakt met zoveel sfeer en gastvrijheid’, aldus reviewer Kelly.

Gasterie Lieve Hemel

4. Franse sferen bij Bed & Breakfast Gasterie Lieve Hemel, Sevenum

Vind je lekker eten en drinken belangrijk tijdens je weekendje weg, ga dan voor Bed & Breakfast Gasterie Lieve Hemel. Deze accommodatie is een stukje Frankrijk in het Limburgse Sevenum, met een eigen restaurant, wijnbar en wijnwinkel. De kamers zijn luxe en bijzonder sfeervol, er is een mooie tuin, een sauna en een zwemvijver. Voor een romantisch weekendje weg hoef je je B&B niet meer uit.

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/tips/lente-betekent-genieten-eigen-land/”]B&B Villa Oldenhoff

5. Natuur en stad bij Bed& Breakfast Villa Oldenhof, Abcoude

Een prachtige witte villa in Abcoude, niet ver van Amsterdam, maar toch midden in de polder: dat is Bed & Breakfast Villa Oldenhoff. Je geniet hier van de rust, de ruimte en de natuur. De kamers zijn ruim, het ontbijt is uitgebreid en de sfeer is gezellig. Een ideale accommodatie als je natuur wilt combineren met het stadsleven, en perfect voor een romantisch weekendje weg met je partner. Optimaal genieten!

Heb jij nog een tip voor een romantische B&B voor een weekendje weg met je partner? Laat het ons weten via de comments of via Facebook!