5x last-minute Moederdag tips!

Redactie - 13 mei 2018

5x last-minute Moederdag tips!

Redactie - 13 mei 2018

Nog niets gepland voor Moederdag? Geen nood! Afhankelijk van het weer kun je op veel plaatsen nog terecht voor een gezellige dag samen met je moeder. Wij geven tips voor een te gek last-minute uitje op Moederdag.

Last-minute lunchen

Samen eten is natuurlijk altijd een gezellig idee. Maar wist je dat veel restaurants inspelen op Moederdag en zelfs speciale Moederdag menu’s aanbieden? Dan wordt je moeder nog eens extra in het zonnetje gezet. Zo scoor je punten! Tip: veel restaurants, zelfs in Amsterdam, Utrecht of Den Haag, hebben op Moederdag echt nog wel een plekje vrij, maar toch is het slim om vooraf te reserveren. Beetje jammer wanneer je eerst nog twee uur op jacht moet gaan naar een tafeltje voor twee…

Picknicken in het park

Geen gedoe met reserveringen? Als het weer een beetje mee zit heb je aan een kleedje en een tas vol lekkers al meer dan voldoende! Zoek een mooi plekje in het Vondelpark of een ander sfeervol park in de buurt van je woonplaats en geniet van een ontspannen middag in het gras. Maak je er liever een weekendje van? Check dan van tevoren of er nog een kamer vrij is in de liefelijke Bed and Breakfast Kien Studio’s.

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/dagje-uit/een-doedagje-cadeau-voor-mams-op-moederdag-5-tips/”]

Last-minute High Tea

Heb je weleens gehoord van last-minute high tea? Vast niet, maar het zou zomaar een bestaande term kunnen zijn. Bij sommige gezellige tentjes kun je namelijk ook op het laatste moment terecht voor een gezellige middag theedrinken en je tegoed doen aan al het lekkers. Vaak komen er toch nog wat plekken vrij. Zeker wanneer je met een klein gezelschap bent kun je profiteren van (wellicht een van de laatste) beschikbare tafels. Geniet van taartjes, bonbons, scones, sandwich en natuurlijk allerlei soorten thee. Een heerlijk dagje weg!

Samen ontspannen tijdens een dagje wellness

Een bezoek aan dit saunacomplex staat garant voor een ontspannen dagje uit. De Heuvelrug wordt vooral geroemd om de grote diversiteit aan sauna’s, opgietingen, de gemoedelijke sfeer en relaxte ligweide. En vergeet het uitstekende restaurant niet! Kortom: alle ingrediënten om je moeder (en jezelf!) eens flink te verwennen. Bij deze sauna ben je even helemaal weg. Helemaal wanneer je aansluitend ook nog eens verblijf in Hotel Van der Valk Veenendaal. Maar uiteraard geldt ook hier: reserveren voorkomt teleurstellingen.

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/tips/de-drie-beste-wellnessresorts-van-nederland-bekend/”]

Altijd een goed idee: shoppen met Moederdag!

Nog geen concrete plannen voor Moederdag maar wel zin in een dagje quality time? Dan kun je natuurlijk altijd een middag gaan shoppen in een leuke Nederlandse stad! Wat dacht je bijvoorbeeld van urenlang struinen door de prachtige winkelstraten van Alkmaar? Of neerstrijken op het gezellige Vrijthof in Maastricht? Natuurlijk kun je je moeder ook trakteren op een minder voor de hand liggende stad zoals Zutphen, waar je unieke boetieks, gezellige koffietentjes en leuke markten vindt. Een reviewer op Zoover: ‘Gemoedelijke stad met mooie oude gebouwen. Gezellige restaurantjes en leuke plekjes voor een drankje.’

Heb jij tips voor een last-minute Moederdag uitje? Laat hieronder je tip achter en inspireer anderen!