5x accommodaties op Tenerife om bij weg te dromen

Redactie - 13 december 2017

5x accommodaties op Tenerife om bij weg te dromen

Redactie - 13 december 2017

Waar kun je het beste all-inclusive genieten van Tenerife? Welk hotel heeft het beste wellness center? Dankzij jullie reviews weten we de meest sprookjesachtige plekken goed te vinden. Voor welke van deze accommodatie op Tenerife ga jij?

Accommodaties op Tenerife - H10-ConquistadorAll-inclusive accommodatie op Tenerife: Hotel H10 Conquistador

Met meer dan 2100 reviews weten jullie Hotel H10 Conquistador massaal te vinden. Maar geen zorgen. Er is meer dan genoeg ruimte voor iedereen. ‘Er heerst rust‘, schrijft Gerth. Ok, misschien niet overal: ‘De pianobar is super ’s avonds!‘, schrijft Jean-Claude. ‘De animatie is top, wat een super staff‘, schrijft ook Rudy. Samen geven jullie deze all-inclusive accommodatie op Tenerife een 9,5.

Accommodaties op Tenerife - Jardines-de-NivariaLuxueus genieten in Hotel Jardines de Nivaria

Wil je luxe tegen een betaalbare prijs? Dan moet je hier naartoe!‘, reviewer Geert is zeker van zijn zaak. ‘Je wordt heerlijk in de watten gelegd zonder dat het decadent wordt.‘ Jullie zijn het er trouwens wel over eens dat Hotel Jardines de Nivaria vooral geschikt is voor stellen. Hier geen geen enorme zwemparadijzen of animatieteams. Die hebben hier plaats gemaakt voor een heerlijke Turks stoombad, drie toprestaurants en een luxueuze cocktailbar.

Accommodaties op Tenerife - CallaomarAccommodatie op Tenerife voor rustzoekers: Appartement Callaomar

Appartement Callaomar bewijst dat het echt niet een en al resort is, daar op Tenerife. Er is meer dan genoeg plek om de rust op te zoeken. Zoals in het dorpje Callao Salvaje, niet ver van Costa Adeje. Het kleinschalige appartementencomplex heeft alles wat je nodig hebt en ligt bovendien heerlijk verwijderd van de bewoonde wereld. Tegelijkertijd ligt Playa de las Americas slechts een kwartiertje rijden verderop.

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/tips/roadtrip-op-tenerife/”]

Accommodaties op Tenerife - Bahia-PrincessJe eigen droompaleis op Tenerife: Hotel Bahia Princess

Het Witte Huis meets sprookjeskasteel: dat is Hotel Bahia Princess in een notendop. Naast het heerlijke zwembad prijken statige pilaren en ook de hotelkamers zijn kleine paleisjes op zich. Reviewers Leonard & Mirelle zijn zelfverklaarde ‘verwende 5 sterren resort bezoekers‘ en geven Hotel Bahia Princess een 8. Ze waren vooral onder de indruk van het eten en de ‘bovengemiddeld goede‘ animatie. ‘Wij gaan zeker terug!‘, schrijven ze.

Accommodaties op Tenerife - Iberostar-AntheliaHotel Iberostar Anthelia: gezinsproof accommodatie op Tenerife

Een speelplaats, een animatieteam, een minidisco: bij het vijfsterrenhotel Iberostar Anthelia is aan alles gedacht. Zelfs een kinderopvang is aanwezig. Ook de locatie in Costa Adeje is absoluut kinderproof: het is hier stukken minder druk dan in het beroemde Playa de las Americas. Toch heb je volop restaurants, winkels en heerlijke stranden. En wil je toch DE badplaats van Tenerife opzoeken? Geen probleem: je zit er slechts vier kilometer van verwijderd. ‘We hebben genoten van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat‘, laat reviewer Stephanie ons weten.

Heb jij overnacht in één van deze accommodaties op Tenerife? Schrijf een review