5 redenen om je zomervakantie vroeg te boeken

Lise - 30 november 2022

5 redenen om je zomervakantie vroeg te boeken

Lise - 30 november 2022

Het nieuwe jaar gaat alweer bijna van start. Het is tijd om plannen te maken! Niet alleen voor het dagelijks leven, maar ook op het gebied van vakanties. Hoe eerder je dat doet, hoe beter. Het is namelijk heel gunstig om je vakantie op tijd te boeken. Waarom? Hieronder lees je de beste redenen om je zomervakantie vroeg te boeken!

0% stress

Niemand houdt van stress, toch? Een goede reden om je zomervakantie vroeg te boeken, is het feit dat het je stress bespaart. Hoe fijn is het om iedereen alvast over jouw vakantieplannen te kunnen vertellen? Laatboekers lopen vaak achter de feiten aan en grijpen soms mis. Dat veroorzaakt natuurlijk de nodige stress. Daarnaast ga je met veel minder spanning in je lijf op vakantie wanneer deze al een tijdje vastligt. Een win-win situatie!

Strand - zomervakantie vroeg te boeken

Grijp niet mis

Ben je helemaal verliefd geworden op dat indrukwekkende resort in Griekenland, dat prachtige hotel in Turkije of dat mooie aparthotel in Spanje? Waarom zou je wachten? Door je zomervakantie vroeg te boeken, grijp je niet mis. Zorg dat je op tijd bent, zodat je zeker weet dat je je vakantie viert op de bestemming die je wil en op de manier die jij voor ogen hebt.

Wie weet zijn de volgende accommodaties wat voor jou:

Radisson Blu Beach Resort ⭐⭐⭐⭐⭐ op Kreta

Dit luxe resort ligt direct aan het strand, waar je geniet van een prachtig uitzicht. Geen gebrek aan ruimte bij dit fijne resort, want er zijn maar liefst zeven zwembaden en zeven restaurants!

Eftalia Ocean ⭐⭐⭐⭐⭐ in de Turkse Rivièra

Dit all-inclusive hotel ligt direct aan het strand en in een levendige omgeving. Op het dichtbij zijnde Eftalia Island is voor iedereen wel wat te beleven. De kinderen gaan van de glijbanen af, terwijl je geniet van een fris drankje aan de bar!

Marins Playa ⭐⭐⭐⭐ op Mallorca
Bij dit aparthotel heb je alles in de buurt voor de ultieme zonvakantie. Je loopt zo naar leuke winkels en je zit direct aan het strand. Hier zijn ook veel verschillende watersporten te doen!
Radisson Blu Beach Resort Kreta
Radisson Blu Beach Resort op Kreta

Langer voorpret

Wie het vroegst boekt, geniet het langst. Het zou zó op een tegeltje kunnen! Wat is er fijner dan tijdens de donkere gure wintermaanden alvast weg te kunnen dromen bij een heerlijke vakantie naar een zonnige bestemming? Je hebt volop tijd om die leuke bikini te zoeken op zolder, op internet te speuren naar leuke restaurantjes of je fotovaardigheden op te poetsen om straks mooie plaatjes te schieten. Langer voorpret is echt een goede reden om je zomervakantie vroeg te boeken!

Goed voor je portemonnee

Dit is misschien wel de beste reden om je zomervakantie vroeg te boeken: je bent voordeliger uit. Veel accommodaties, luchtvaartmaatschappijen en reisorganisaties geven flinke kortingen voor vroege beslissers. Zo hou je meer geld over voor die welverdiende cocktail op je vakantieadres. Vroegboekkortingen gelden over het algemeen voor (pakket)reizen die ongeveer zes tot acht maanden voor de geplande vertrekdatum geboekt worden. Hou onze website in de gaten voor de beste deals!

Goedkope vakantie - zomervakantie vroeg te boeken

Nu boeken, straks betalen

Wanneer je ervoor kiest je zomervakantie vroeg te boeken, heb je voldoende tijd om de reissom bij elkaar te sparen. Je betaalt (volgens de ANVR-voorwaarden) bij reservering een aanbetaling. Het restant van je reissom hoef je pas zes weken voor je geplande vertrek te voldoen. Dus boeken maar!

5 redenen om je zomervakantie vroeg te boeken
Voordelig jouw volgende vakantie boeken?

Ben jij er helemaal uit? Je boekt jouw volgende vakantie voordelig bij Zoover. Hier vind je de beste accommodaties op de zonnigste bestemmingen. Om de keuze eenvoudiger te maken, lees je de reviews van andere vakantiegangers zoals jij!

Bekijk aanbod