Zonnige vakantiebestemmingen in september

Redactie - 20 september 2021

Zonnige vakantiebestemmingen in september

Redactie - 20 september 2021

Zeg maar dag tegen die winterjassen en de regen, want op deze vakantiebestemmingen schijnt heel september gewoon heerlijk de zon! In een bikini op het strand met een cocktail in je hand, dat klinkt niet verkeerd toch? Zoover zet in een mooi overzicht de zonnige vakantiebestemmingen in september op een rijtje met de best beoordeelde accommodaties!

Aruba

Op zoek naar een zonnige vakantiebestemming in september? Zoek niet verder… Samen met Bonaire en Curaçao is Aruba deel van de ABC-eilanden. Het is het kleinste eiland van deze drie, met een oppervlakte kleiner dan elk Waddeneiland! Een fantastische plek voor een rustgevende vakantie.

Aruba staat bekend om haar hagelwitte stranden van kilometers lang. Waarschijnlijk ken je het bekende Flamingo Beach wel, waar je kunt zonnen tussen de flamingo’s. Ook schijnt de zon hier het hele jaar door en met een gemiddelde temperatuur van 29 graden is het een perfecte plek om de september zon op te zoeken! Huur bijvoorbeeld een auto en ontdek wat dit kleine eiland allemaal te bieden heeft tijdens een prachtige roadtrip, want dat is meer dan dat je misschien denkt.

Zonnige vakantiebestemmingen in september
Appartement Patiri Appartementen Aruba (Papaja)

Een accommodatie die super hoog scoort op hygiëne bij de vorige bezoekers. Met een gemiddeld cijfer van maar liefst een 8,9! Een goede locatie om jouw vakantie in Aruba door te brengen.

Lees meer

Bonaire

Bon Bini na Boneiru! Oftewel welkom op Bonaire. Een super gastvrij land midden in de Nederlandse Antillen. Papiaments is de tweede taal op dit eiland naast Nederlands, je kunt dus gewoon in het Nederlands je eten bestellen!

Het eiland staat bekend om de prachtige onderwaterwereld. Zeker een aanrader om een keer te gaan snorkelen dus! Niet zo’n fan van snorkelen? Probeer dan een van de vele andere (water) sportactiviteiten. En als je liever op het droge blijft, geniet dan van een heerlijke cocktail op het strand of bij een van de barretjes. En een groot pluspunt is natuurlijk het weer, want in september is het hier gemiddeld 30 graden, op naar de zon!

Zonnige vakantiebestemmingen in september
Appartement Bridanda Bonaire

Sfeervolle huisjes en een warm welkom, de eigenaren weten echt wat gastvrijheid is. Met een gemiddelde score van een 9,4 is dit een echte aanrader voor iedereen die van het eiland wilt genieten!

Lees meer

Curaçao

Curaçao, bekend van de aardige bevolking, gekleurde huisjes en de welbekende Koningin Emmabrug of ook wel de pontjesbrug genoemd. Deze brug is de enige drijvende houten draaibrug ter wereld en staat in de hoofdstad Willemstad! Echt iets waar je heen moet op jouw vakantie in Curaçao!

Curacao | Willemstad

Ook zijn er op Curaçao natuurlijk prachtige stranden te vinden om te relaxen en een strandvakantie te houden, maar er is verder ook genoeg te beleven! Denk aan het beklimmen van de Christoffelberg, dit is het hoogste punt van Curaçao en hier heb je een prachtig 360 graden uitzicht over het eiland. Ook fijn dat je zeker weet dat het weer altijd mee zit, een perfecte zonnige vakantiebestemming in september!

Zonnige vakantiebestemmingen in september
Appartement Spanish Water Apartments

Op alle punten scoort Appartement Spanish Water Apartments hoger dan een 9,7! Een fantastische plek om jouw vakantie op Curaçao door te brengen dus!

Lees meer

Sint Maarten

Sint Maarten bestaat uit twee delen. Een Frans deel, dat hoort bij Frankrijk en een Nederlands deel dat dus hoort bij Nederland. Op dit eiland schijnt bijna 365 dagen per jaar de zon. In september is er wel af en toe kans op een buitje, maar deze duurt nooit lang. Je zit dus super snel weer in de zon! Zodra de zon dan weer schijnt is het weer een heerlijke temperatuur van rond de 30 graden.

Het eiland kent een heerlijke fruitsoort: de ‘guaveberry’. Deze bes is alleen op Sint Maarten te vinden. Tip van ons: geniet van deze bes in de vorm van een ‘guaveberry colada’. Buiten dit heerlijke drankje is er natuurlijk nog genoeg te beleven. Denk aan mooie kajaktochten langs de kust, ga ziplinen door de bomen, geniet van de heerlijke stranden en nog veel meer. Een klein eiland waar genoeg te beleven is voor een geweldige en vooral zonnige vakantie!

 

Zonnige vakantiebestemmingen in september
Hotel Sonesta Ocean Point

"Wow, wow, wow! Dat woord komt telkens bij je op tijdens je verblijf. De kamers: wow, het restaurant: wow, de locatie: wow! Als je hier geen heerlijke vakantie kunt vieren, dan weet ik het ook niet meer..." Dit zei Arie over zijn verblijf in dit complex, dat zegt genoeg toch?

Lees meer