Redactie - 27 juli 2017
[zcontent href=”https://www.zoover.nl/blog/zoover_content/zoover-vakantieweken-spanje/”]
Nederlanders gaan graag op vakantie bij onze oosterburen. Maar waar blijven we dan slapen? Daarvoor hebben we naar de Zoover reviews gekeken tussen 1 januari 2016 en 1 juni 2017. Daaruit komen deze vijf Duitse hotels die de beste cijfers scoren dankzij misschien wel jouw review!
5. Landhotel Zur Schmitte – Westernbödefeld
Het Landhotel Zur Schmitte staat op de vijfde plek, maar met gemiddeld een 9,3 is dat geen straf! Dit hotel ligt vlakbij het populaire wintersportgebied Winterberg, maar wordt ook vaak in de zomer bezocht.
Zur Schmitte won vorig jaar een Oranje Zoover Award. Verdient dit of een ander hotel dit jaar een Zoover Award? Kijk dan snel hier hoe je daarmee kunt helpen.
4. Bilstein – Lennestadt
De Zoover reviews van hotel Bilstein liegen er niet om. ‘Dit voelt als thuiskomen’, ‘in één woord: chapeau!’ en ‘ontzettend naar ons zin gehad’ valt er onder andere te lezen. Aan een fijne ervaring zal het je hier dus zeker niet ontgaan.
3. Marleen – Winterberg
’s Winters stap je de deur uit om te skiën en in de zomer kun je hier heerlijk wandelen of fietsen. Dat is ook waarom hotel Marleen zo populair is en al een Oranje Zoover Award op zak heeft!
[article href=”https://www.zoover.nl/blog/tips/68620/]
2. Herrloh – Winterberg
‘Hotel Herrloh is een kleinschalig hotel waar de klant nog echt koning is’, schrijft Wilma in haar review. Ze scoren dan ook niet voor niets gemiddeld een 9,5.
1. Schlosshotel Sophia – Bleiwäsche
Het allerbeste Duitse hotel van dit moment? Die vind je in het oost-Duitse Bleiwäsche boven Winterberg. Schlosshotel Sophia kreeg in de afgelopen tijd gemiddeld een 9,7 van de Zoover reviewers.
In 2016 ontving het Schlosshotel een Gouden Zoover Award. Een prachtig gebaar van de Zoover reviewers! Gun jij het hotel dit jaar weer een Award of heb je een andere favoriet? Kijk dan snel hier hoe je kunt helpen.