Malta voor het hele gezin

Redactie - 9 februari 2020

Malta voor het hele gezin

Redactie - 9 februari 2020

Malta staat wat ons betreft absoluut in het toplijstje van leukste bestemmingen voor een gezinsvakantie. Kies voor een basis op Gozo of Malta en ga voor een onbezorgd weekje mediteraans chillen. Weekje Malta voor het hele gezin? Dit is waarom.

Malta voor het hele gezin Malta voor het hele gezin: in no-time veel zien

Malta is lekker compact. En dat is best handig als je in één week eigenlijk wel ALLE hotspots wilt zien. Wat je sowieso niet mag missen tijdens je vakantie op Malta voor het hele gezin?

Meer inspiratie? Check ons blog met de allerleukste to-do’s op Malta

MaltaGezinsvakantie op Malta: de mooiste stranden

Als je voor één ding goed zit op Malta, is het strand. Kleinschalig, picture-perfect strand. De eilandengroep heeft een aantal prachtige baaien die Malta voor het hele gezin perfect maakt. Zoals de Golden bay, die aan een rustige, kraakheldere zee ligt. Ook Paradise Bay is top en biedt mooi uitzicht op eilanden Gozo en Comino.

https://www.zoover.nl/malta/gozo/sannat/ta-cenc/hotelGezinsvriendelijke accommodaties op Malta

Tijdens je gezinsvakantie op Malta wil je natuurlijk het allerbeste vakantieadres voor jou en je familie. Ons advies? Check de schat aan reviews van al die heerlijke vakantieresorts op Malta. We zetten een paar van de favoriete accommodaties van de Zoover reviewers op een rij:

  • Pergola Club ligt op een prachtig plekje op het eiland Malta zelf. Van het onbijtbuffet tot de zwembaden en de jacuzzi: alles is hier perfect geregeld.
  • Het Westin Dragonara Resort heeft twee privé-stranden, een binnen- èn een buitenzwembad. En maar liefst vijf sterren.
  • Hotel Ta Cenc op Gozo is een ‘rustig en prachtig hotel in een mooi authentiek kader‘.