Exclusief overnachten op Bonaire: 3 gouden tips

Redactie - 30 januari 2020

Exclusief overnachten op Bonaire: 3 gouden tips

Redactie - 30 januari 2020

Bonaire is zo’n vakantieparadijs waar het weer altijd goed is en het zandstrand altijd lekker zacht. Een toffe plek om dat najaarsdipje of winterteintje te laten verdwijnen. Wil je exclusief overnachten op Bonaire? Boek een weekje relaxen op een van de onderstaande resorts. Of ga voor een supermooi landhuis of ruime villa. Wij delen een paar gouden tips.

exclusief overnachten op Bonaire - Wanapa

Exclusief overnachten op Bonaire: ga voor kleinschalig

Ontbijten met omelet, smoothies en pannenkoeken, met open armen ontvangen worden: bij Landhuis Wanapa doen ze hun uiterste best om je een topvakantie te geven. Een fijne plek voor als je het graag huiselijk en kleinschalig houdt. En best kunt leven met een zwembad op je binnenplaats en chillen op een knusse veranda.

Harbour-Village-Beach-Cluba

Reach for the stars: vier of drie sterren resorts?

Wij kunnen een blog of tien besteden aan topaccommodaties met drie sterren op Bonaire. Zoals het Sorobon Beach Resort, waarvoor de topreviews blijven binnen komen. Of de Caribbean Club, waar je ruime appartementen boekt tussen de palmbomen. Maar ècht exclusief overnachten op Bonaire? Daarvoor is het soms de moeite waard om te investeren in die extra ster. Een paar van de best gewaardeerde viersterren resorts op Bonaire:

Hamlet-Oasis-Bonaire

Vooraf regelen: huur een auto op Bonaire

Een paar van de mooiste accommodaties op Bonaire liggen op de best verborgen locaties op het eiland. Het is dan ook een slimme keuze om een auto te huren tijdens je vakantie. Zo hoef je jouw keuze voor een accommodatie niet af te laten hangen van beschikbare transfers en bezienswaardigheden in de directe omgeving. Bovendien is lekker cruisen over het eiland dé manier om dit bijzondere plekje in het Caribisch gebied te verkennen. Snorkeluitrusting in de achterbak, en je kunt de mooiste uithoeken van het eiland bereiken. Onder andere Landhuis Wanapa ligt perfect om het hele eiland per auto te verkennen.