5x de beste campings van Italië

Redactie - 3 augustus 2017

5x de beste campings van Italië

Redactie - 3 augustus 2017

[zcontent href=”https://www.zoover.nl/blog/zoover_content/zoover-vakantieweken-spanje/”]

Op zoek naar een mooie groene camping met genoeg ruimte en leuke to do’s in de buurt? Dit zijn de vijf beste Italiaanse campings gebaseerd op Zoover reviews tussen 1 januari 2016 en 1 juni 2017.

De vijf beste Italiaanse campings

5. Mario – Caldonazzo

Voor waterpret in de zomer moet je op camping Mario zijn. Op deze kleinschalige en gezellige camping vind je een zwembad én de camping ligt aan het Coldanazzo meer waar je ook zo een duik in kunt nemen.

Alle campings in Italië op een rij? Bekijk hier ons handige overzicht!

4. Covelo – Iseo

Met een 9 als gemiddeld Zoover cijfer en een Gouden Zoover Award op zak hoort camping Covelo natuurlijk thuis tussen de vijf beste campings van Italië. En als je op zoek bent naar verkoeling duik je zo vanaf de camping het Iseomeer in!

[article href=”https://www.zoover.nl/blog/kamperen/23-eenpansgerechten-op-camping-makkelijk-en-gezond/”]

3. Rocca di Sotto – Penne

Rocca di Sotto is een perfecte camping om bijvoorbeeld net zoals Zoover reviewer Dick je Volkswagen busje neer te zetten en te genieten van het prachtige vakantieland Italië.

2. Agriturismo Villa Valente – Penna San Giovanni

Met een 9,3 in de gemeten periode is Agriturismo Villa Valente een favoriet van de Nederlandse vakantieganger. En wij snappen wel waarom. De camping ligt in een prachtige heuvelachtige en groene omgeving. Genieten!

1. Agricamp Picobello – Montelparo

Vakantieganger Gerrie omschrijft de beste Italiaanse camping op z’n best in haar Zoover review: ‘De bloeiende oleander, de grote zonnebloemvelden, de blauwe korenbloemen in de vroege ochtend, met het groene gras een genot. Maar dan de zee blauw en fris, of de bergen ruig en groen….een prachtplek met uitstraling.’

Daarnaast won Picobello vorig jaar een Gouden Zoover Award. Gun jij deze camping of een andere accommodatie ook een Zoover Award? Kijk snel hier hoe je mee kunt helpen.

Ga jij naar Italië op vakantie? Bekijk dan alvast waar je het goedkoopste je aankopen kunt doen als je er eenmaal bent.