5x de beste hotels in Oostenrijk

Redactie - 13 juli 2017

5x de beste hotels in Oostenrijk

Redactie - 13 juli 2017

[zcontent href=”http://www.zoover.nl/blog/zoover_content/zoover-vakantieweken-spanje/”]

De beste Oostenrijkse hotels

Ga je deze zomer of winter naar Oostenrijk en ben je nog op zoek naar een goed hotel? Lees dan zeker even verder, want dit zijn de beste volgens de Zoover reviews. Gemiddelde cijfers zijn van de periode 1 januari 2016 tot en met 1 juni 2017.

Gun je één van deze of je eigen favoriete accommodatie een Zoover Award? Kijk dan snel hoe je ze kunt helpen! Klik hier voor meer informatie.

5. Hotel Rita – Längenfeld

Met een totaal gemiddelde van 9,6 en gemiddelde van 9,5 in de gemeten periode is hotel Rita een absolute topper! En dat is terug te lezen in de Zoover reviews! ‘Het is toch niet te geloven! Hier gaan we volgend jaar weer heen!’ en ‘Absolute verwennerij, iedere keer weer!’ 

4. Gasthof Adler Lingenau – Lingenau

‘De eerste, maar zeker niet de laatste keer’, schrijven Lisa en Robin in hun Zoover review over Gasthof Adler Lingenau. Je zit hier op nog geen half uur rijden van het grotere stadje Bregenz en dus ook de Bodensee. Hier kun je ’s zomers een verfrissende duik nemen!

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/tips/5-oostenrijke-kampeerparels-am-see/”]

3. Pachmair – Uderns

De gasten van hotel Pachmair in het Oostenrijkse Uderns zijn vooral te spreken over de gastvrijheid van het personeel. En dat is te zien in de reviews. Het hotel krijgt in de gemeten periode een ruime 9,5! In de winter zit je hier ook perfect, want er stopt een skibus voor de deur. Hoe fijn is dat!

2. Natürlich – Fiss

Natürlich staat hotel Natürlich als Gouden Zoover Award winnaar in de lijst met de vijf beste Oostenrijkse hotels. Vind jij dat ze dit jaar weer een Zoover Award verdienen? Kijk dan snel hoe je ze daarmee kunt helpen.

1. Alpenrose Gerlos – Gerlos

Met een ruime 9,9 en Oranje Zoover Award op zak is het Alpenrose hotel in Gerlos de absolute favoriet van de Nederlandse vakantieganger. Het hotel ligt vlakbij een belangrijke lift waarmee je omhoog kunt om heerlijk te skiën of om een prachtige wandeling te maken. Daarnaast zijn de bezoekers erg te spreken over de gastvrijheid, rust en het heerlijke ontbijt. Al met al een perfecte locatie voor je zomer- of wintervakantie dus!