Deze 5 Duitse vakantieparken maken kans op een Zoover Award

Redactie - 20 september 2017

Deze 5 Duitse vakantieparken maken kans op een Zoover Award

Redactie - 20 september 2017

De strijd om een Gouden of Oranje Zoover Award is in volle gang. Elk vakantieadres op Zoover maakt kans op zo’n felbegeerde Award, en jij kunt ze daarbij helpen! Hoe? Dat lees je hier!

Nog geen beoordeling voor jouw vakantieadres achtergelaten? Dat kan hier. Succes!

Tip: toch op zoek naar een Nederlands vakantiepark voor een mini-vakantie? Bekijk hier de top 5.

Deze 5 vakantieparken maken kans op een Zoover Award

Hieronder zie je de huidige tussenstand van de vijf Duitse vakantieparken die kans maken op een Zoover Award. Deze tussenstand is van dinsdag 20 september. Een accommodatie moet voor een Zoover Award uiteindelijk minimaal 50 reviews hebben gehad in 2017 en heeft minimaal een 9 als gemiddeld review cijfer nodig.

5 – Roompot Ferienresort Bad Bentheim – 8,1

Dit Roompot vakantiepark in het Duitse Bad Bentheim won al eens een Gouden Zoover Award. En ze zijn hard op weg om opnieuw een Gouden Award bij de receptie neer te zetten! Gun jij ze opnieuw een Award? Laat dan hier jouw beoordeling achter.

4 – Roompot Eifelpark Kronenburger See – 8,4

Roompot doet goede zaken, want ook het vakantiepark Eifelpark Kronenburger See maakt kans op een Zoover Award.

[article href=”https://www.zoover.nl/blog/nieuws/5x-opmerkelijk-reviews-zoover-nooit-gehaald/”]

3 – Weissenhauser Strand – 8,4

Tijdens je mini-vakantie in Duitsland ook even lekker uitwaaien of pootje baden? Dan moet je naar Weissenhauser Strand, want dit vakantiepark ligt aan een mooi strand. Genieten!

2 – Center Parcs Bostalsee – 8,6

Waterpret en -sport en mooie hoogteverschillen. Dat is vakantiepark Center Parcs Bostalsee. Volgens Zoover reviewers de perfecte plek voor jonge gezinnen!

Foto: Facebook Ferienpark Seehof

1 – Seehof – 9,1

Met gemiddeld een 9,1 uit Nederlandse en Duitse reviews vanaf 1 januari heeft vakantiepark Seehof in principe nu al een Gouden Zoover Award in handen. Houden zo!

Ben jij hier onlangs op vakantie geweest of ergens anders? Laat dan nu een review achter en wie weet maakt jouw vakantieadres ook kans op een Award.