Redactie - 16 augustus 2017
Veel Nederlanders doen het en veel vakantiegangers moeten er helemaal niets van hebben: handdoekje leggen. Uit onze poll blijkt dat een deel van de Nederlanders er eigenlijk geen problemen mee heeft.
Leg jij ook gewoon lekker je handdoekje neer? Dan hebben wij tien handige tips voor je!
1. Zet je wekker extra vroeg.
2. Betaal extra voor een kamer met zicht op het zwembad.
3. Ga ter voorbereiding hardlopen om zo snel mogelijk bij het zwembad te zijn in de ochtend.
4. Blijf tot het allerlaatste moment in de lokale disco en ga direct door naar het zwembad. Zo ben je zeker weten de eerste!
[article href=”https://www.zoover.nl/blog/algemeen/de-10-populairste-adults-only-hotels-op-zoover/”]
5. Leg van tevoren extra veel kinderspeelgoed neer in de buurt van de ligbedjes. Niemand wil naast gillende kinderen zitten!
6. Maak het grootste bommetje in het zwembad om zoveel mogelijk mensen weg te jagen en een ligbedje te scoren.
7. Vind de dichtstbijzijnde prullenbak om handdoeken van andere vakantiegangers in weg te gooien zodat jij jouw handdoek op het bedje kunt leggen.
8. Vermom jezelf als lifeguard om als eerste zo dicht mogelijk bij de bedjes te komen.
9. Schuif je bedje tegen die van je buurman aan en kom in z’n comfort zone. Binnen de kortste keren is ‘ie weg en heb jij een extra bedje!
10. Leer van de beste! Bekijk hieronder hoe de rest het aanpakt.
[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FZoover%2Fvideos%2F10154718448150796″ width=”100%” height=”430px”]
Ga jij liever ergens op vakantie waar je geen handdoekje leggers tegenkomt? Doe dan de nieuwe Zoover ‘dit-wil-ik-niet-op-mijn-vakantie-check’ en vind de vakantie die perfect bij jou past. Begin hier met de check!