Een exotisch oord vraagt om bijpassende travel gear. Tropische telefoonhoesjes bijvoorbeeld, als zomers jasje voor je telefoon. Zie het als een tropische verrassing, maar dan net even anders. En je hebt meteen een excuus om te shoppen voor je zomervakantie.

1. Zomerse cocktail

Al bakkend op het strand van Griekenland droom je weg met een ijskoude cocktail in je hand. En in je andere ook een zomers cocktail, maar dan eentje die je telefoon beschermd tegen ongewenst zand.

Prijs €11. Waar te koop? Forever 21.

2. Lama drama

In landen als Oostenrijk, Italië en Duitsland kun je zomaar een lama tegenkomen! Maar mocht je dit schattige beest nou graag overal mee naartoe nemen, dan is dit telefoonhoesje perfect voor jou.

Prijs €22. Waar te koop? Urban Outfitters.

3. Tropisch printje voor de thuisblijver

Mocht je nou geen tropisch oord bezoeken deze zomer, dan heb je altijd nog dit fijne hoesje bij de hand. Inclusief cactussen en gekleurde bloemen, ook al ben je op Texel.

Prijs €7,99. Waar te koop? Pull&Bear.

4. Palmtrees & watermelons

Hét hoesje der tropische telefoonhoesjes! Het enige dat je nu nog nodig hebt is een warme zomervakantie in het vooruitzicht. De Spaanse kust wellicht?

Prijs €14,95. Waar te koop? My-Jewellery.

5. Voor de stijlvolle vakantieganger

Reis in stijl met dit tropische telefoonhoesje. De achtergrond is zwart, de palmbomen goudkleurig mét glittertjes. Kun je lekker mee shinen op Sicilië.

Prijs €16,95. Waar te koop? Casimoda.

6. Flamingo fever

Met dit telefoonhoesje kun je in ieder geval zeggen dat je een flamingo hebt gezien! Daarnaast zal iedereen met een grote lach op jouw foto’s staan, dat gaat vanzelf als je deze voor je neus krijgt.

Prijs €19,95. Waar te koop? Skinny Dip via Zalando.

7. Go (b)ananas!

Je waant je meteen in exotische sferen met dit hoesje om je telefoon. De ananas is niet alleen felgeel, maar ook nog eens überzacht door het toegevoegde vachtje.

Prijs €11. Waar te koop? Forever 21.

8. Tropical vibes

Laat een tropisch deuntje uit de speakers knallen en kom helemaal in de vakantiesfeer. Dit hoesje met de quote ‘Tropical vibes’ neem je bijvoorbeeld mee naar je vakantie op Formentera.

Prijs €14,95. Waar te koop? My-Jewellery.

9. #icecream

Op vakantie mag je onbeperkt ijsjes eten en die zijn ook nog eens heel erg fijn om op je Instagram feed te plaatsen. Foto’s maak je met je telefoon voorzien van een hoesje in de vorm van een… ijsje. Duh!

Prijs €12,99. Waar te koop? Hoesjes-outlet.

10. Neonkleurige bladeren

De tropische klimplant Monstera is er eentje waar je blij van wordt. Met haar mooie exotische bladeren is ze dan ook de perfecte plant voor op je telefoonhoesje. In neonkleuren, dat dan weer wel.

Prijs €29,99. Waar te koop? iDeal of Sweden.

Ga jij ook graag in stijl op vakantie met een van deze tropische telefoonhoesjes? Laat een review achter bij je favo accommodatie voor andere vakantiegangers!

Uitgelichte berichten

Laurien

Redacteur

18 april - 2018

Reacties