Shopping: de leukste opblaasartikelen voor in het zwembad

Redactie - 7 augustus 2018

Shopping: de leukste opblaasartikelen voor in het zwembad

Redactie - 7 augustus 2018

De zomervakantie komt steeds dichterbij! En wat is er fijner dan een heerlijke verfrissende duik in het zwembad of de zee? Naast een paar rondjes zwemmen is het natuurlijk ook fijn om te relaxen en leuke spelletjes in het water te spelen. Wij hebben tien leuke en bijzondere opblaasartikelen voor je op een rijtje gezet. Fijne vakantie alvast!

De laatste trend: de opblaasbare alpaca! De eenhoornen en flamingo’s worden van de troon gestoten door deze nieuwe beauty! Ideaal om lekker op te zonnen, maar vooral om de strijd aan de gaan met alle eenhoornen en flamingo’s in het zwembad.

Prijs: €77,61 | Waar te koop? I Heart Toys

Inflat-A-Bull Leuk en actief! Dat is de opblaasbare Inflat-A-Bull waarmee je een potje rodeo kunt doen. Een super leuk spelletje om met vrienden of familie in het zwembad te spelen op vakantie. Wie blijft het langste op de stier zitten? Het lijkt eenvoudig, maar wacht maar tot je het zelf moet proberen. Succes!

Prijs €36,99 | Waar te koop? Amazon

[article href=”https://www.zoover.nl/blog/toplijstje/dit-zijn-de-19-mooiste-stranden-van-turkije/”]


Pizzapunt
 Hou je van pizza en ga je naar Italië? Dan moet je deze pizzapunt meenemen! Zie jij jezelf al liggen op een enorme pizza in het zwembad? Hilarisch! Drankje in je hand, of een pizzapunt natuurlijk, en lekker dobberen maar.

Prijs €18,95 | Waar te koop? Bol.com

Eenhoorn Laat je fantasie de vrije loop met deze geweldige opblaasbare eenhoorn. Groot genoeg om met z’n tweeën een rondje zwembad te doen of droomtocht op zee te maken.

Prijs €24,99 | Waar te koop? Xenos

[article href=”https://www.zoover.nl/blog/toplijstje/plons-10-x-allerbeste-zwembaden/”]


Flamingo
 Is een ligbedje te basic en ben je op zoek naar iets meer relaxing voor dat zwembad in Spanje of Turkije? Dan raden wij deze xl flamingo aan! Hiermee maak je zeker de blits op vakantie + je hebt een perfecte plek om te zonnen!

Prijs €24,50 | Waar te koop? Fonq

Emoji’s Je telefoon kun je straks laten liggen, want de emoji’s komen tot leven! Deze gave opblaasbare items zijn alleen online te koop, maar het zeker waard. Want opvallen hiermee doe je zeker!

Prijs vanaf €6,89 | Waar te koop? Thrice Brand

 

Donut Maak de blits met een roze donut inclusief spikkels deze zomer! Lekker dobberen in de azuurblauwe zee van dat mooie Griekse strand

Prijs €9,99 | Waar te koop? Xenos

[article href=”https://www.zoover.nl/blog/shopping/mega-opblaasbare-unicorn-met-sprinkler-ter-verkoeling/”]

 

Rookworst Zoek je nog iets lekkers om mee het zwembad in te nemen? Dan is er altijd nog de rookworst! En wat extra leuk is dat je er ook nog eens een ‘zakje’ mosterd bij krijgt die naast je kan drijven. Kun je gelukkig ook je hoofd op kwijt.

Prijs €7,50 | Waar te koop? Hema

 

Tompouce Nieuw dit jaar van de Hema voor in het zwembad: een tompouce. In het buitenland op het lekkerste Nederlandse gebakje liggen kan nu gewoon. Mmmm, lekker!

Prijs €7,50 | Waar te koop? Hema

Volgende vakantie

Waar lig jij deze zomer in het zwembad? Kijk eens tussen de Zoover top 10;