Onmisbare gadgets voor een herfstwandeling in eigen land

Redactie - 18 oktober 2018

Onmisbare gadgets voor een herfstwandeling in eigen land

Redactie - 18 oktober 2018

Nu kun je prima genieten van de herfst vanonder een plaid op je bank, met het uitzicht op een raam vol regendruppels. Maar buiten is het feest. Dus waar wacht je nog op? Maar wat trek je aan en neem je mee als je op pad gaat? Wij verzamelden 10 onmisbare gadgets voor een herfstwandeling in eigen land.

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/dagje-uit/de-mooiste-herfstwandelingen-van-nederland/”]

Onmisbare gadgets voor een herfstwandeling duo paraplu

1. Duo paraplu

Wij moeten even wennen aan het herfstweer met alle wind en regen en we worden er niet erg vrolijk van, maar met deze duo paraplu ga je lachend door de regen. Soms is het lastig om samen onder één paraplu te lopen. Aan de zijkanten word je dan beiden nat. Met de duo paraplu hoef je daar nooit meer over in te zitten. Prijs: € 17,95.

Onmisbare gadgets voor een herfstwandeling kinder regenlaarzen

2. Laat je kinderen stampen in een plas

Herfst! De tijd om op zoek te gaan naar paddenstoelen, kastanjes en prachtig gekleurde bladeren. Trek je kids warme kleding en laarzen aan die een beetje vies mogen worden. Klimmen over omgevallen bomen, lopen door de blubber en lekker stampen in een plas. Deze vrolijk gekleurde regenlaarzen zijn niet alleen hip, maar ook praktisch. Prijs: € 29,95.

Onmisbare gadgets voor een herfstwandeling waterdicht telefoonhoesje

3.Waterdicht beschermhoesje voor je smartphone

Navigeren via je telefoon in de stromende regen is niet goed voor je mobiel. Een goedkoop waterdicht hoesje kan je al redden. Het hoesje beschermt je smartphone niet alleen tegen water maar ook tegen zand, stof en krassen. Prijs: € 4,49.

Onmisbare gadgets voor een herfstwandeling hippe regenjas

4. Hip door weer en wind

De gekleurde regenjas is weer helemaal terug van weg geweest. In stijl en kleur de Hollandse regenbuien trotseren. Een regenachtige dag wordt gelijk een stuk minder grijs. Prijs: € 94,95.

Onmisbare gadgets voor een herfstwandeling touchscreen handschoenen

5. Warme handen én je smartphone bedienen

Hartstikke leuk, zo’n smartphone met touchscreen. Maar wat als je moet kiezen tussen bevroren vingers of een herfstwandeling zonder telefoon? Met deze handschoenen hoef je je smartphone niet meer te bedienen met ijsklompjes, maar kun je gewoon je handschoenen aanhouden. Prijs: € 5,40.

Onmisbare gadgets voor een herfstwandeling waterdichte rugzak

6. Waterdichte rugzak

In Nederland weet je nooit wanneer je een flinke bui over je heen kunt krijgen. Als je tijdens wisselvallige dagen op pad gaat, is het prettig als je spullen niet nat worden. Met deze stijlvolle rugzak weet je zeker dat na een stevige plensbui je spullen droog zijn gebleven. Prijs: € 69,95.

Onmisbare gadgets voor een herfstwandeling thermosfles

7. Dampende koffie of thee voor onderweg

Een echt geluksmomentje onderweg is een dampende kop koffie of thee. Deze thermosfles beschikt over uitstekende isolerende eigenschappen en weegt niet te zwaar. Ideaal om mee te nemen tijdens je herfstwandeling. Prijs: € 39,99.

 

Onmisbare gadgets voor een herfstwandeling reflectieband LED

8. Gezien worden in het donker

Veiligheid voor alles! Deze vrolijk gekleurde bandjes zorgen ervoor dat je beter zichtbaar bent in het donker. De armband is voorzien van een aantal LED-lampjes en wordt met klittenband vastgezet rond je arm of been. Prijs: € 18,45.

 

Onmisbare gadgets voor een herfstwandeling verwarmde inlegzolen

9. Altijd warme voeten

Nooit meer koude voeten tijdens het struinen door de bossen? Deze verwarmde inlegzolen zullen je voeten warm houden in alle weersomstandigheden. De batterijen zijn oplaadbaar en gaan lang mee. En de temperatuur wordt geregeld door een afstandsbediening. Ideaal! Prijs: € 72,50.

 

Onmisbare gadgets voor een herfstwandeling regenjas hond

10. Trotseer samen met je viervoeter de regen

Herfst lijkt toch een beetje synoniem te staan voor regen. Dat is natuurlijk niet waar, maar je kunt maar beter voorbereid zijn. Heb jij een trouwe viervoeter aan je zijde? Dan is het de hoogste tijd om ook hem of haar een op maat gemaakte regencape aan te doen. Prijs: € 7,00.

Welke gadgets voor een herfstwandeling zijn voor jou onmisbaar? Laat het ons weten in een reactie.


Ben je nog niet gewapend tegen herfstweer? Haal een jas, laarzen en meer bij OTTO!