Shopping: gekke en handige gadgets voor tijdens je vlucht

Redactie - 17 februari 2018

Shopping: gekke en handige gadgets voor tijdens je vlucht

Redactie - 17 februari 2018

Gekke, grappige en handige reisgadgets die de strijd aangaan met je jetlag, je helpen slapen of zorgen voor meer beenruimte: er zijn er genoeg! Met deze gadgets die een vleugje comfort en stijl aan je (verre) reis toevoegen is het no problemo om de vlucht goed door te komen. Who needs businessclass?

1. Knuffelen met je reiskussen

Of je nu gewoon een dikke knuffel nodig hebt of de reis het liefst slapend doorbrengt: deze Mickey Mouse-handen knuffelen je in ieder gewenst standje. Zo kun je, waar dan ook, een lekker dutje doen.

Prijs €79. Waar te koop? MonPère.

2. Gepersonaliseerde koffercase

Maak een foto van je lelijkste gezicht en schuif ‘m als hoes om je koffer heen. Zo gaat zéker niemand per ongeluk met jouw koffer aan de haal.

Prijs vanaf €22. Waar te koop? Firebox.

 

 

3. Ultiem slaapmasker

Wat is het? Een knap verbandje? Een haarband gone wrong? Nee, het is het ultieme slaapmasker! Familie van de welbekende (en net zo gekke) Ostrich Pillow. Als je het niet erg vindt om een beetje voor l*l te lopen, dan belooft deze gadget je een coconnetje waarin je even helemaal weg bent van de wereld. Uitrusten in een oogwenk dus.

Prijs €21. Pas vanaf juni 2018 te koop.

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/shopping/shopping-10x-paspoorthoesjes-gezien-mogen-worden/”]

4. Vliegtuigvensterbankje

Heb je stoel bij het raam? Dubbel yes! Dan kun je namelijk je bruikbare ruimte met 33% vergroten met de spAIRtray: een uitvouwbaar vliegtuigvensterbankje waar je je telefoon, drankje en favoriete boek binnen handbereik kunt houden terwijl je het klaptafeltje voor andere dingen gebruikt.

Prijs €25. Waar te koop? Amazon.

5. Voetenhangmat

Zolang Bungalow Villa Tanjung Mas nog niet in zicht is, doe je lekker alsof je al op Bali zit: gooi de hangmat uit in het vliegtuig. Voor je voeten wel te verstaan. Je maakt ‘m vast aan de stoel voor je en je krijgt er direct een paar comfortpuntjes bij. O, en ook fijn, de draagbare reisvoetensteun helpt zwelling verminderen en bevordert de bloedcirculatie. Hoef je je dus niet met veel moeite in je schoenen te wurmen terwijl iedereen al aan ’t uitstappen is.

Prijs €5. Waar te koop? AliXpress.

6. Ieniemienie oplader

In sommige vliegtuigen kun je je telefoon opladen, maar wanneer dat niet het geval is ben je reuze happy met deze ieniemienie-oplader met een 220 milliAmp batterij. Hij heeft misschien niet genoeg power om je smartphone op volle stoom te gebruiken, maar even een mailtje sturen of je Facebookstatus updaten kan prima.

Prijs €30. Waar te koop? Amazon.

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/shopping/wintersportgadgets/”]

7. Ho, stop!

Hoe irritant zijn die mensen die hun stoel helemaal naar achteren doen terwijl jij net probeert te eten of nog wat wilt werken op je laptop? En wat dacht je van de beenruimte die je inlevert? De controversiële Knee Defender is je redding! Deze gadget klik je aan het klaptafeltje zodat de stoel niet verder naar achter kan.

Prijs €20. Waar te koop? GadgetDuck.

8. Beetje smetvrees?

Stiekem wil je er niet over nadenken hoeveel bacteriën er op jouw klaptafeltje krioelen. En dat hoeft ook niet! Schuif er gewoon een trayGUARD omheen. Je kunt er veilig van eten en de chemicaliënvrije antimicrobiële technologie werkt sowieso voor de duur van je vlucht.

9. Lekker tukken aan ’t gangpad

Ook met een stoel aan ‘t gangpad lekker slapen? Neem een NapAnywhere Pillow mee op reis. Zeg maar dag tegen nekpijn door onnodige knikkebollen! Waar je ook zit in ’t vliegtuig: je hebt je hoofdsteun gewoon in je koffer bij je.

Prijs €39. Waar te koop? NapAnywhere.

Ga jij ook graag goed voorbereid op vakantie? Laat een review achter bij je favo accommodatie voor andere vakantiegangers!