De ultieme staycation: organiseer een poolparty!

Redactie - 18 juli 2018

De ultieme staycation: organiseer een poolparty!

Redactie - 18 juli 2018

Vier jij deze zomer je vakantie lekker thuis? Voor het ultieme vakantiegevoel organiseer jij natuurlijk een gave poolparty. Wij showen je alle benodigdheden voor een geslaagde poolparty at home. Wil je zo snel mogelijk je nieuwe hangmat of badpak in huis? No stress, want: vandaag besteld, morgen gratis in huis!

1. Publieksfavoriet: de opblaasbare zwaan

Kids, en hele jeugdige volwassenen, zullen de zomer zoet zijn met deze opblaasbare zwaan. Deze beauty is bijna twee meter lang, waardoor je lekker languit kunt liggen zonnen. Extra nice: de zwaan is nu in de sale! Prijs: €29,95


2. Overgooien met de watermeloenbal

Om je poolparty helemaal compleet te maken heb je natuurlijk een opblaasbal nodig om mee over te gooien! Overgooien, lummelen of volleyballen, het kan allemaal. Voor €9,95 koop je deze vrolijke XL watermeloenbal van ruim een meter doorsnee!

3. Strand in je tuin: een zandbak

Deze vrolijke zandbak heeft vier kleuren driehoeken, dat ziet er niet alleen vrolijk uit, ze dienen ook als zitplaatsen! Extra handig: je krijgt er gratis een beschermhoes bij om de zandbak te kunnen afdekken tegen de regen. Kids zijn hier uren zoet mee, dat gegarandeerd! Prijs: €44,95.

4. Skippy koe

De traditionele ronde skippybal kennen we nu wel, maar ooit een skippybal in de vorm van een roze koe gezien? Op deze koe kun je echt ‘rodeo rijden’. Stoer! Ook fijn: de skippybal wordt inclusief pomp geleverd. Prijs: €17,95


5. Chillen op een bamboe-bed

Bij een openbaar zwembad staan er naast het zwembad vaak verschillende ligstoelen waar je heerlijk van de zon kunt genieten. Natuurlijk wil je ook zo’n lekker ligbed, waar dit keer niet iemand de avond van te voren al zijn handdoek heeft neergelegd. Thuis pak je wat lekkers te drinken en kun je heerlijk relaxen op dit bedje. Wat een heerlijk vakantiegevoel! Je koopt dit luxe bamboe-bed nu voor maar €139!

6. Dé pool

Wat is nou een poolparty zonder pool? Precies! Met dit exemplaar steel jij de show in de buurt. De diameter van het zwembad is maar liefst 4,5 meter, zo kun je nog wat leuke mensen uitnodigen! Het zwembad is nu afgeprijsd naar: €245

7. Relaxen in de hangmat

Beetje wegdromen in deze hangmat maakt je vakantiegevoel compleet. De hangmat wordt geleverd inclusief standaard, dus geen gedoe met knopen leggen. Prijs nu: €30,95.

8. Jump!

Kids zullen super enthousiast worden van deze mooie trampoline! Het veiligheidsnet laat de kinderen onbezorgd jumpen. In combinatie met het zwembad wordt jouw achtertuin de beste hotspot! Prijs: €239.

9. Royal blue badpak

Een poolparty is niet compleet zonder een fijn badpak. Wij kiezen deze blauwe beauty, nu in de aanbieding voor maar €19,95!

10. Gebloemde bikini

Liever een gebruinde buik? Dan tippen we deze vrolijke bikini met ruches. De top kost €24,99 en het broekje €17,99. Zo kom je de warme zomerdag wel door!

Met al deze essentials zal je poolparty zeker geslaagd zijn! Ga jij ook genieten van een staycation deze zomer?