De review van Jean-Pierre voor Fletcher Hotel-Restaurant Duinzicht

Redactie - 21 december 2017

De review van Jean-Pierre voor Fletcher Hotel-Restaurant Duinzicht

Redactie - 21 december 2017

Een topaccommodatie verdient het om in het zonnetje gezet te worden. Reviewer Jean-Pierre Coppens was superenthousiast over Fletcher Hotel-Restaurant Duinzicht in Ouddorp. Wij gingen bij het hotel langs om zijn review persoonlijk te bezorgen!

Hotel-Restaurant Duinzicht

Hotel-Restaurant Duinzicht ligt op loopafstand van het strand, perfect voor een weekendje weg aan de kust. De ruime moderne kamers zijn ingericht met een bad en luxe regendouche. Zin in nog meer romantiek? Geniet van een borrel in de lounge bij het knisperende haardvuur! ‘s Ochtends staat er een zalig ontbijtbuffet voor je klaar met verse producten.

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/dagje-uit/vis-eten-zeeland/”]

Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Duinzicht restaurant

Jean-Pierre Coppens genoot tijdens zijn verblijf van een smakelijk driegangendiner met heerlijke wijnen. Het uitzicht op het prachtige Ouddorp en het strand vlakbij maakten zijn ervaring compleet. Deze reviewer heeft maar één advies voor toekomstige vakantiegangers in Zeeland: ‘Hotel-Restaurant Duinzicht: doen!

Jean-Pierre geeft de kamers, het eten en de prijs/kwaliteit-verhouding een dikke 10. En hij is zeker niet de enige gast die enthousiast is over deze accommodatie. Samen geven jullie het hotel-restaurant maar liefst een 8,8!

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/tips/wandelen-zeeland-drie-bijzondere-routes/”]

Welke accommodatie verdient het volgens jou ook om in het zonnetje gezet te worden? Laat een review achter op Zoover.nl!