Nu boeken: 4 kidsproof vakantiehuizen in Denemarken

Redactie - 30 mei 2017

Nu boeken: 4 kidsproof vakantiehuizen in Denemarken

Redactie - 30 mei 2017

Tussen al die vakantiehuizen in Denemarken kan het best lastig kiezen zijn. Want gaan jullie voor een paar weekjes genieten van het Deense boerenleven? Of toch liever voor een legobouw-marathon? We zetten een paar kindvriendelijke opties in het Deense Jutland voor je op een rij!

Vakantiehuizen in Denemarken - BoerderijVakantie vieren bij boer Boysen

Boerderij Boysen is ‘een warm bad vol gezelligheid’, zo schrijft reviewer M. Woudsma. ‘Kinderen kunnen vrij spelen met de bergen speelgoed en de dieren.‘ Ook reviewer Angelique werd heel blij van haar ontmoeting met het Deense boerenleven. ‘Er is heel veel ruimte en de sterrenhemel is prachtig‘, zo schrijft ze. Voeg daar knusse kampvuurtjes, ruime kamers, speeltoestellen en een knorrig varken genaamd Skinky aan toe en je hebt een ideaal Deens vakantiehuis voor het hele gezin!

Vakantiehuisjes in Denemarken - ijsLegotorens bouwen bij Lalandia Billund

Een comfortabel huisje in een groene omgeving, een zwembad, een bowlingbaan en meerdere speelveldjes: dit klinkt op zich al heel goed voor een vakantiehuis in Denemarken! Lalandia Billund ligt ook nog eens op een droomlocatie voor ieder kind: pal naast Legoland!  En zijn jullie na een paar dagen uitgebouwd en ge-achtbaand? Dan kun je altijd nog uitwijken naar het nabijgelegen safaripark Givskud.

[article href=”https://www.zoover.nl/blog/tips/weekendje-weg-3-x-verrassende-mini-break-denemarken/”]

Vakantiehuizen in Denemarken - Skaerbaek-FritidscenterEilandhoppen vanuit Skaerbaek

Een huisje op Vakantiepark Skaerbaek is volgens jullie de ideale uitvalsbasis om de eilanden langs de Deense westkust te ontdekken met je gezin. De vakantiehuisjes zijn mooi en comfortabel en op het park is er volop ruimte om te spelen. De idyllische eilandjes als Rømø en Fanø liggen bovendien om de hoek. ‘Alles was perfect‘, schrijft één van jullie over het vakantiepark, ‘zelfs de hond mocht mee, ideaal!

Vakantiehuizen in Denemarken - DuinenSchelpen zoeken in Skallerup

Fantastische ligging midden in de duinen‘, schrijft reviewer S. Steinman. ‘Zó veel te doen dat je amper het park af hoefde‘, vult Grietje2306 aan. ‘Vervelen is onmogelijk‘, beaamt Pat68. Seaside Resort Skallerup is duidelijk een fijne plek voor een zomervakantie in Denemarken. De vakantiehuisjes liggen verspreid in de duinen, waardoor je amper door hebt dat je op een groot vakantiepark staat. En, goed nieuws voor ouders: behalve de indoor EN outdoor speeltuinen, de gigantische hoeveelheid knutselactiviteiten en de complete kinderboerderij, heeft het subtropisch zwemparadijs ook gewoon een heerlijke sauna. En een bubbelbad.

Op zoek naar meer inspiratie voor een kidsproof vakantie in Denemarken? Check de reviews!