Vakantiedilemma’s met Team DSM: hotel of camping?

Redactie - 24 juni 2021

Vakantiedilemma’s met Team DSM: hotel of camping?

Redactie - 24 juni 2021

Ook deze week hebben we weer een update voor je vanuit Team DSM. Om de wielrenners beter te leren kennen, legden we ze verschillende vakantiedilemma’s voor. Vandaag buigen wielrensters Julia Soek en Lorena Wiebes zich over het dilemma: hotel of camping?

Vakantie vieren in een hotel

Julia gaat de volgende keer liever voor een hotel, omdat ze laatst flink heeft lopen bibberen op de camping. Als je op een camping staat, hoop je natuurlijk wel op zonnig weer! Wie liever het zekere voor het onzekere neemt, verblijft in een hotel. Dan heb je altijd een plekje om je terug te trekken als er een flinke bui losbarst. Ook hoef je nooit in de stromende regen met een wc-rol in je hand richting het toiletgebouw te rennen, want je hebt gewoon een eigen badkamer bij je hotelkamer. Het mooie Griekenland blijft een van de populairste vakantiebestemmingen voor een zonvakantie, omdat je praktisch verzekerd bent van goed weer. Daarnaast zijn er talloze hotels waar je van goede service geniet. Zoover tipt de best beoordeelde hotels in Griekenland, zodat je niet voor nog meer vakantiedilemma’s komt te staan. Of je nou opzoek bent naar een kleinschalig hotel in een rustige omgeving, of een uitgebreid hotel aan zee, er zit sowieso een geschikt hotel voor jou tussen!

Radisson Blu Beach Resort - vakantiedilemma's

Radisson Blu Beach Resort op Kreta

Genieten op een camping

Is de keuze voor jou makkelijk gemaakt en kies je voor een camping? Een kampeervakantie heeft een bepaalde charme. Je verblijft in een prachtige natuurlijke omgeving, en kan lekker gaan en staan waar je wil. De meeste campings hebben allerlei faciliteiten voor vakantiegangers van alle leeftijden, zoals sportactiviteiten, een zwembad en animatie. Daarnaast kan je vaak kiezen voor een huisje, stacaravan, of √©cht¬†back to nature¬†kamperen in een tentje. Wist jij dat je prima op kampeervakantie kan in Nederland? Zo leer je ons eigen kikkerlandje op een andere manier kennen, √©n hoef je niet urenlang te reizen naar bestemming. Zoover tipt je de 23 beste campings van Nederland, gebaseerd op reviews van vakantiegangers zoals jij. Zo kom je niet voor nog meer vakantiedilemma’s te staan en geniet je volop van de vakantie-voorpret!

Camping Weltevreden in Zoutelande - dilemma

Camping Weltevreden in Zoutelande

Nog meer dilemma’s?

De afgelopen weken legden we verschillende vakantiedilemma’s voor aan de wielrenners van Team DSM. Zo vroegen we ze laatst of ze liever op een nudistencamping verblijven, of deelnemen aan een cruise met alleen maar 80-plussers in deze blogpost. Hou de Zoover Blog goed in de gaten om op de hoogte te blijven over Team DSM, of praat mee via onze social media kanalen.