Vakantiedilemma’s met Team DSM: de hele week regen of stamppot eten?

Redactie - 27 mei 2021

Vakantiedilemma’s met Team DSM: de hele week regen of stamppot eten?

Redactie - 27 mei 2021

Om Team DSM nog beter te leren kennen, fietst Zoover deze zomer mee met het team. Wat is er nou een leukere manier om Team DSM te leren kennen, dan via vakantiedilemma’s? De komende weken legt Zoover verschillende dilemma’s voor aan de wielrenners van Team DSM. Deze week zijn wielrensters Julia Soek en Lorena Wiebes aan de beurt met het volgende vakantiedilemma: de hele week regen of stamppot eten?

Culinair genieten op de camping

Het is een lastige keuze, ga je voor een vakantie lang Hollandse kost of trek je liever je regenjas aan en ga je er op uit? Gelukkig hoef je deze keuze niet te maken. Met een beetje geluk geniet je heel de vakantie van heerlijk eten en lekker weer. Er is natuurlijk helemaal niets mis met een lekkere Nederlandse hap, maar als je op vakantie bent is het wel zo fijn om van smakelijke gerechten te genieten. Wist je dat je ook op de camping zelf lekker kan koken? Het lijkt soms een beetje uitdagend om met minimaal keukengerei een heerlijk gerecht op tafel te zetten, maar het is zeker mogelijk! Daarvoor hebben wij een prachtig lijstje met maar liefst 23 heerlijke eenpansgerechten voor op de camping. Mocht je een dagje last hebben van heimwee, dan staat er gelukkig ook een heerlijke Hollandse eenpansmaaltijd met boerenkool en worst in het lijstje.

Camping Cooking

Weer of geen weer, op een glamping zit je goed

Met het lekkere eten komt het in ieder geval goed, helaas kan je geen invloed uitoefen op het weer. Mocht het weer toch niet zo mee zitten tijdens je vakantie, dan maar hopen dat je op zo’n heerlijke, luxueuze glamping zit. Want zelfs als het regent, valt er hier meer dan genoeg te beleven. Je hebt geen last van een tent die helemaal volstroomt met water en je kan comfortabel relaxen in je glampingtent of bungalow. Omdat het weer je kan verrassen is het altijd handig om spelletjes mee te nemen. Een vakantie draait immers niet alleen om lekker in het zonnetje liggen, maar het is ook een mooie tijd om wat quality time door te brengen met je familie.

Weer of geen weer op een glamping zit je dus goed! Zo beschikken de meeste glampings ook over een mooi aanbod aan faciliteiten, zowel binnen als buiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van het mooie Camping Village Marina di Venezia (Glamping) in Italië? Of Camping Les Sablons (Glamping) in Frankrijk? Daarbij kan je ook nog eens lekker eten in de restaurants van de glampings.

Glamping

De hele week regen of stamppot eten?

Wielrenster Julia Soek gaat dus voor de Hollandse kost in het zonnetje. Gelukkig krijg je in het echt nooit te maken met dit vakantiedilemma. Het lekkere eten heb je deels zelf in de hand, zo kan je op de camping allerlei smakelijke gerechten koken. Aan het weer kan je helaas niets doen, maar je kan er wel het beste van maken. Ga je naar een bestemming waar het weer onvoorspelbaar kan zijn, overweeg dan een glamping. Dat is genieten met het comfort van een hotel maar nog steeds met het heerlijke, vrije campinggevoel. Daarbij zijn de meeste glampings goed uitgerust met een mooi aanbod aan faciliteiten.

Glamping
Bekijk het aanbod aan glampings

In luxe kamperen? Dan zit je helemaal goed op een van de mooie glampings. Dat wordt genieten voor het hele gezin!

Bekijk het aanbod aan glampings

Wil je Team DSM nog beter leren kennen? Houd dan de Zoover blog goed in de gaten. De komende weken leggen we verschillende vakantiedilemma’s voor aan de wielrenners.