Herfstbreak in Oostenrijk: wellness tussen de bergtoppen

Redactie - 10 september 2018

Herfstbreak in Oostenrijk: wellness tussen de bergtoppen

Redactie - 10 september 2018

In de winter kom je er uiteraard om te skiën, in de lente en de zomer is het er heerlijk vertoeven als wandel- en fietsfanaat. En in de herfst? Dan is het tijd om te bubbelen! In wellnesscentra met spectaculair uitzicht, wel te verstaan. Check deze drie droomspots voor een herfstbreak in Oostenrijk.

Wellness in Oostenrijk - Thermenhotel-KarawankenhofKarinthië: Wellness tussen de bergen

Een aanrader voor wie heerlijk wil ontspannen’, ‘super hotel’, ‘zeer klantvriendelijk’; De topscores komen al jaren binnen voor Thermenhotel Karawankenhof in de regio Karinthië. Tel daar een outdoor thermal pool, een rooftop jacuzzi en meerdere sauna’s bij op en je weet: hier zit je goed voor die herfstbreak in Oostenrijk!

Ook over de locatie hoef je je in Thermenhotel Karawankenhof geen zorgen te maken. Het stadje Villach is namelijk verrassend leuk. Je kunt er prima eten, shoppen en genieten van dat typisch Oostenrijkse weidse landschap.

Wellness in Oostenrijk - herfstHerfstachtig bubbelen in Tirol

We kennen Tirol natuurlijk vooral als skiparadijs maar ook als stijve hork zit je op je plek in deze populaire regio. Tenminste, als je houdt van een beetje serieus bubbelen. Terwijl je bij de Alpenthermen in Reutte kunt relaxen tussen de groene heuveltoppen, vergaap je je bij het Aqua Dome in Langenfeld aan de futuristische zwembaden en ultieme vergezichten.

Bij het Aqua Dome kun je gelijk inchecken in het goed gewaardeerde wellnesshotel. Ook in dorp Reutte vind je ongetwijfeld een goed hotelbed voor die onvergetelijke herfstbreak in Oostenrijk.

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/ontdekken/deze-steden-in-trendy-oostenrijk-zijn-veel-hipper-dan-je-denkt/”]

Herfstbreak in Oostenrijk - wenenStedentrippen en relaxen in Wenen

In Wenen combineer je sauna’s en jacuzzi’s moeiteloos met diners bij kaarslicht en samen struinen door historische straatjes. Een van de populaire day spa’s in de Oostenrijkse hoofdstad is San Souci, een modern wellness centrum midden in de stad. Boek er een van de goed gewaardeerde hotels bij, en jullie romantische herfstbreak in Oostenrijk kan beginnen.

Wat is jouw favoriete locatie voor een herfstbreak in Oostenrijk? Deel je tips en ervaringen in een review.