Droomresorts in El Gouna (Egypte)

Redactie - 14 juni 2018

Droomresorts in El Gouna (Egypte)

Redactie - 14 juni 2018

El Gouna bewijst dat de Egyptische kust een héél fijn plekje is voor je strandstoel/cocktail/duikbril. Niet alleen is de badplaats aan de Rode Zee een toplocatie om te zonnen, kitesurfen en duiken, je hebt de luxe resorts in El Gouna bovendien voor het uitkiezen. Een kleine voorselectie.

Resorts in El Gouna - The-Three-Corners-Ocean-View-Adults-Only

1. Hotel The Three Corners Ocean View (Golden Zoover Award)

Met een gouden Zoover Award èn meer dan 800 topreviews op zak is Hotel The Three Corners Ocean View een van de best beoordeelde resorts in El Gouna. De kamers, de ligging aan zee (inderdaad mèt ocean view), het eten… alles is volgens jullie top. Tenminste, als je het een weekje zonder rondschreeuwende kinderen aan het zwembad kan stellen: The Three Corners is Adult Only.

Resorts in El Gouna - The-Three-Corners-Rihana-Inn2.  Hotel The Three Corners Rihana Inn

Tophotel, topservice, toplocatie.’ Bedankt, Meriem, dat je jouw dikke 10 voor Hotel The Three Corners Rihana Inn even bondig voor ons samenvat. Meriem’s tip? Ga, behalve voor héél veel relaxmomentjes op het resort, ook voor leuke excursies in de omgeving. El Gouna zelf ligt dichtbij en ook Luxor is volgens Meriem een aanrader. Meer leuke tips voor een excursie? Check ook onze blog vol verborgen topbestemmingen van Egypte.

Resorts in El Gouna - The-Three-Corners-Rihana-Resort3. Hotel The Three Corners Rihana Resort (Golden Zoover Award)

Nóg een ‘Three Corners’ hotel aan de Egyptische kust. Oftewel: nóg meer luxe! Ook Hotel The Three Corners Rihana Resort heeft een gouden Zoover Award. Waarom jullie reviews steevast torenhoog zijn? Omdat het eten er fantastisch schijnt te zijn. Omdat het personeel er supervriendelijk is en de animatieshow top. En omdat het hotel, net als veel resorts in El Gouna, op steenworp afstand van de gezellige haven van El Gouna ligt. Review score: 8,8.

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/tips/visum-egypte-aanvragen/”]

Resorts in El Gouna - Sheraton-Miramar

4. Hotel Sheraton Miramar

Het Hotel Sheraton Miramar is volgens jullie een van de rustigere resorts in El Gouna. Het groene resort is ruim opgezet en zit vol palmbomen en restaurants. En de kamers? ‘Ruim’, ‘verzorgd’, ‘koel’: ook dat zit volgens jullie helemaal goed! Reviewers Riet en Piet hebben nog een tip: pak de boot vanaf downtown El Gouna en vaar de lagunes af. ‘Adembenemend mooi!’

Resorts in El Gouna - Steigenberger-Golf-Resort

5. Hotel Steigenberg Golf Resort

Een goed gewaardeerd hotel voor een èchte luxevakantie: Hotel Steigenberg Golf Resort heeft vijf sterren, ruime kamers, en een veelzijdig restaurant. Een van de reviewers rapporteert zelfs ontbijtkoeken in overvloed: ‘Een waar festijn!’  Zoover review tip voor de actievelingen onder ons: ‘Via de golfbaan loop je in 10 tot 15 minuten naar het centrum van El Gouna.. 

Zelf in een van deze resorts in El Gouna geweest? Voeg ook jouw review toe!