Tijdens deze proefvakantie mag je het hotel wél verlaten

Redactie - 14 april 2021

Tijdens deze proefvakantie mag je het hotel wél verlaten

Redactie - 14 april 2021

De tweede proefvakantie wordt opgezet door Corendon en TUI. Vertrek is begin mei en de bestemming is het zonnige Spaanse eiland Gran Canaria. Vakantiegangers verblijven hier acht dagen all-inclusive in het luxe Riu Gran Canaria hotel. Anders dan de eerste testreis naar Rhodos mogen ze ook hun hotel uit.

Proefvakantie naar Riu Gran Canaria

Maar tijdens een all inclusive vakantie in Riu Gran Canaria hoef je eigenlijk je hotel niet uit. In dit luxe hotel valt er namelijk meer dan genoeg te beleven. De talloze faciliteiten, het heerlijke eten in de verschillende restaurants en het vriendelijke personeel maken je vakantie compleet. Wil je toch een ommetje maken buiten het hotel? Dan ligt de gezellige boulevard voor de deur.

Gasten zijn ook erg enthousiast over Riu Gran Canaria, zo schrijft Lucia het volgende ” All-in is daar top, goed eten, alle alcoholische drankjes en zeker lekkere cocktails.” Peter en Jet kunnen geen genoeg krijgen van dit prachtige hotel, zo schrijven ze: “Top hotel voor de achtste keer geweest en zeker niet de laatste keer. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Aanrader is zeker een keer Kaori restaurant reserveren bij de receptie. Mooie boulevard direct achter het hotel.

Riu Gran Canaria
Boek zonder risico je vakantie naar Riu Gran Canaria

Ben je ook enthousiast geworden over het Riu Gran Canaria hotel? Boek dan alvast je vakantie naar dit prachtige hotel. Bij Zoover boek je dankzij de geldteruggarantie, zonder zorgen.

Bekijk Riu Gran Canaria

Klein groepje geluksvogels mag op proefvakantie

Het Spaanse eiland Gran Canaria is een ideale vakantiebestemming. De heerlijke temperaturen, de prachtige stranden en het afwisselende landschap maakt dit dan ook tot een populaire vakantiebestemming. Het is dus geen wonder dat dit mooie eiland gekozen is als bestemming voor een proefvakantie.

Duinen Maspalomas

Maar er is opnieuw weinig plek. In totaal kunnen 180 vakantiegangers mee; 90 gasten met Corendon en 90 gasten met TUI. Iedereen tussen de 18 en 70 jaar kan zich vanaf maandag 19 april aanmelden voor de proefvakantie. Dan maken beide reisorganisaties ook alle details over de reis bekend, zoals de exacte reisdatum, de prijs en de testvereisten. Voor de trip naar Rhodos kreeg reisorganisatie Sunweb eerder zo’n 25.000 aanmeldingen. Slechts 189 van hen konden afgelopen maandag op het vliegtuig naar het Griekse eiland stappen.

Het is maar een klein groepje geluksvogels dat mee mag met de proefvakantie. Gelukkig kan je bij Zoover, zonder zorgen je vakantie naar bijvoorbeeld Gran Canaria boeken. Dankzij onze geldteruggarantie loop je namelijk geen risico.

Gran Canr
Bekijk alle vakanties naar Gran Canaria

Heel het jaar door aangename temperaturen, talloze gezellige badplaatsen én een ruime keuze aan accommodaties. Gran Canaria is een geweldige vakantiebestemming.

Bekijk alle vakantie naar Gran Canaria

Als de virussituatie in Nederland of in het land van bestemming de reis toch niet toestaat, wordt de vakantie volgens de overheid geschrapt. Dat gebeurde ook met een geplande proefreis naar Curaçao, omdat het eiland middenin een zware fase van de uitbraak zit. De vakanties worden georganiseerd door het kabinet in samenwerking met de reisbranche, die de kosten voor de testen betaalt. De Staat betaalt het 46.000 euro kostende onderzoek, de vakantiegangers draaien op voor de vakantie zelf.

Bron: ANP