Slapen onder de sterren in het Bubble Hotel

Redactie - 20 maart 2018

Slapen onder de sterren in het Bubble Hotel

Redactie - 20 maart 2018

Voor iedere natuurliefhebber die graag onder de sterren wil slapen of op zoek is naar een romantische overnachting. Het Thurgau Bubble-Hotel in Zwitserland opent zijn ‘deuren’ dit jaar!

Unieke locatie

De bubbels staan op vier unieke locaties midden in de natuur. Drie permanente bubbeltenten staan verspreid in prachtige gebieden met rozentuinen, boomgaarden of aan de rand van de Bodensee. De vierde bubbel staat iedere twee maanden op een nieuwe locatie.

Thurgau Bubble-Hotel

Thurgau Bubble-Hotel

Bubble-hotel

Iedere bubbel bevat een tweepersoonsbed, twee nachtkastjes en een kleine tafel met stoeltjes en een lampje. Bedlinnen en handdoeken zijn inclusief. Douche en toilet vind je op loopafstand.

Romantisch

Je begrijpt dat of het nu zonnig is of regent, de bubbels een unieke beleving garanderen. De lente maakt de omgeving prachtig groen, in de zomer lonkt het meer en in de herfst geven de boomgaarden prachtige kleuren. Genieten van de natuur zonder in te leveren op comfort! Op zoek naar meer romantische droombestemmingen? Dan tippen we hier nog eens 23 romantische vakanties.

Verschillende omgevingen

De bubbels staan op drie aparte locaties waarbij de Kartause Ittingen bubbeltent een indrukwekkend uitzicht geeft over de rozentuinen. Gasten ontvangen gratis toegang tot het Ittinger museum en het Kunstmuseum Thurgau. De bubbel in Arenenberg biedt juist weer een prachtig uitzicht over het meer de Untersee. Hier kunnen gasten het nabijgelegen Napoleon Museum en de kasteeltuinen bezoeken. De bubbeltent Feierlenhof ligt in de boomgaarden en op deze locatie kijk je uit over de Bodensee. Oftewel: kamperen in Zwitserland is een dikke aanrader!

Thurgau Tourism

Je kunt met twee personen verblijven in een bubbeltent vanaf €162, ontbijt en fietsverhuur is inbegrepen. Meer informatie vind je op de website van Thurgau Tourism.

Heb jij ooit zo’n unieke overnachting beleefd? Laat het ons weten via een reactie. 


Maak je nachtrust thuis even uniek! Bestel nu bij Dekbed Discounter en geniet van korting en speciale acties met deze kortingscode!