Goed nieuws: zonder quarantaine vakantie vieren op Cyprus!

Veronique - 27 april 2021

Goed nieuws: zonder quarantaine vakantie vieren op Cyprus!

Veronique - 27 april 2021

Na een zwaar jaar voor de meeste vakantielanden, gaat het eindelijk weer een beetje de goede kant op. Zo hoef je binnenkort niet meer in quarantaine bij aankomst op Cyprus. Dit houdt in dat je meteen aan je vakantie op Cyprus kan beginnen. Ideaal!

Cyprus

Vakantieland Cyprus maakt het makkelijker voor toeristen en andere bezoekers om het land binnen te komen. Zij hoeven vanaf 10 mei niet meer in quarantaine na aankomst. Een coronavaccinatiebewijs of een negatieve PCR-coronatest van maximaal drie dagen oud zijn vanaf die datum voldoende, maakten de autoriteiten van het eiland in de Middellandse Zee bekend.

De quarantaineverplichting vervalt voor reizigers uit zo’n 65 landen waaronder veel Europese landen, de Verenigde Staten en Israël. Ook Nederlanders kunnen makkelijker op vakantie naar Cyprus. Voor het land is het toerisme een belangrijke bron van inkomsten. De sector leed vorig jaar zwaar onder de coronacrisis.

Natuur in Cyprus

Het is geen wonder dat het toerisme een belangrijke bron van inkomsten is. Dit prachtige eiland zit namelijk boordevol met cultuur, natuur en mooie stranden. Daarbij vind je op het eiland een prachtig aanbod aan accommodaties, van familievriendelijke hotels vol met faciliteiten voor de kids tot charmante boetiekhotels om tot rust te komen. Tijdens een vakantie naar Cyprus kan het allemaal.

Vakantie Cyprus
Bekijk alle accommodaties op Cyprus

Het prachtige Cyprus is van alle markten thuis. Ontdek het tijdens een vakantie naar dit prachtige eiland.

Bekijk het aanbod