De komende maanden laten wij je elke twee weken vijf accommodaties uit een bepaald land zien die kans maken op een felbegeerde Gouden of Oranje Zoover Award. Benieuwd hoe jij jouw favoriete accommodatie aan zo’n award kunt helpen? Dat lees je hier!

Lees ook: 5 Duitse vakantieparken die kans maken op een Award

Deze 5 vakantieparken maken kans op een Zoover Award

Hieronder zie je de huidige tussenstand van de vijf Nederlandse vakantieparken die kans maken op een Zoover Award. Deze tussenstand is van dinsdag 5 september. Een accommodatie moet hiervoor minimaal 50 reviews hebben gehad tussen 1 januari en nu en minimaal een 9 als gemiddeld review cijfer nodig.

5 – Landal Heideheuvel – 8,7

Een mooi gemiddelde van 8,7 voor Landal Heideheuvel. De bezoekers van dit vakantiepark zijn erg tevreden en daarom maakt het park ook kans op een Gouden Zoover Award!

4 – Landal Het Vennebos – 8,7

Ook op de vierde plek in de huidige tussenstand vinden we een vakantiepark van Landal: Het Vennebos. Ben jij hier al eens op vakantie geweest? Laat dan nu een review achter en wie weet maakt dit park kans op die Award!

3 – Vakantieresort Hof van Saksen – 8,9

Op zoek naar een fijne (mini-)vakantie en waterpret? Dan moet je naar Hof van Saksen. Want in dit vakantiepark vind je de grootste indoor glijbanen ter wereld met een prachtig zwembad.

2 – Vakantiepark Mölke – 8,9

Slapen in je eigen boomhut of gave chalet? Dan moet je naar vakantiepark Mölke in Overijssel. Dit vakantiepark staat momenteel op een tweede plek met een gemiddeld reviewcijfer van 8,9!

1 – Landal Miggelenberg – 9

Het Landal vakantiepark Miggelenberg in het bosrijke Hoenderloo maakt op dit moment de meeste kans op een Gouden Zoover Award. Ben jij hier onlangs op vakantie geweest of ergens anders? Laat dan nu een review achter en wie weet maakt jouw vakantieadres ook kans op een Award.

Nieuw! Boek je zonvakantie veilig en betrouwbaar bij Zoover. Boek nu je vakantie voor deze zomer met geldteruggarantie, dan weet je zeker dat je de juiste keus maakt.    

Uitgelichte berichten

Redactie

Redacteur

6 september - 2017

Reacties