In Den Haag is het spannend, maar mínstens zo spannend zijn de verkiezingen van de Zoover Awards 2017! Het is een echte nek-aan-nek race. Vooral in de categorieën Hotelaanbieders en Aanbieder Vakantiehuis gaat het in de top gelijk op.

Heb jij al gestemd op je favoriete reisorganisatie van het afgelopen jaar? Het kan hier!

Update: er is inmiddels een nieuwe tussenstand live. Je kunt ‘m hier bekijken!

Kleine verschillen

De komende weken kan het nog alle kanten op gaan, maar de verschillen in Hotelaanbieders, Stedentrip Aanbieder en Vakantiehuis Aanbieder zijn op dit moment minimaal. Zo is het verschil tussen Hotelmoment en Goedverblijf.nl maar 239 stemmen! Bij Stedentrip Aanbieders staat Bolderman Reizen op dit moment op 2083 stemmen, gevolgd door Slangenreizen met 1612 stemmen.

Natuurhuisje.nl gaat met 1917 stemmen aan kop in de categorie Vakantiehuis Aanbieder. Belvilla volgt met een stand van 1626.

Meer stemmen

Van Autovakantie Aanbieder tot Reisbureau en van Campingvakantie Aanbieder tot Hotelketen. Elk jaar is het spannend en ook dit jaar wordt er druk gestemd. ‘Het leeft enorm’, zegt Floor Cartigny van Zoover. ‘In vergelijking met deze periode vorig jaar is er al 16% meer gestemd. Geweldig voor de genomineerden, maar ook voor alle vakantiegangers. Meer stemmen voor hun favoriete organisatie maakt de titel natuurlijk nóg waardevoller!’

Laat ook jouw stem horen via ZooverAwards.nl!

Zin in meer vakantie-inspiratie? Volg Zoover ook op Instagram.

Uitgelichte berichten

Redactie

Redacteur

9 maart - 2017

Reacties