“Zolang er maar geen andere Nederlanders zijn!”

Redactie - 16 januari 2017

“Zolang er maar geen andere Nederlanders zijn!”

Redactie - 16 januari 2017

De tijd om uit te zoeken waar de zomervakantie dit jaar heengaat is weer aangebroken. Misschien heb je zelfs al wel geboekt! Maar hoe kies je nou? Voor elke Nederlander is er weer een andere belangrijke reden om wel of niet te boeken.

Poll: wat is belangrijk op vakantie?

Wij vroegen ons af wat voor jou het belangrijkste is op vakantie. Ga je alleen als er een groot zwembad is, je overal wifi hebt of als het all inclusive is? De uitslag van de poll bekijk je hieronder.

[article href=”http://weblog.zoover.nl/toplijstje/10-topbestemmingen-op-2017-lijstje/”]

Liever geen Nederlanders in de buurt

Het is overduidelijk dat Nederlanders het liefst geen andere Nederlanders in de buurt hebben op vakantie. Met 0% van de stemmen staat deze optie helemaal onderaan. En dat is best opmerkelijk, want er wordt door Nederlanders vaak gekozen voor de zelfde vakantielocatie. De Nederlandse vakantieganger is nu eenmaal gewend aan bepaalde Nederlandse standaarden, dan kom je al snel op dezelfde plekken uit.

Er moet genoeg te doen zijn

Met 24% van de stemmen staat stip op één: er moet genoeg te doen zijn. Nederlanders maken graag uitjes op vakantie. Denk aan het bezoeken van oude stadjes, op excursie of een mooie boottocht. Zonder dit alles zit je al snel non-stop op je resort, en daar houden de meeste vakantiegangers niet van.

Ook goed en schoon sanitair en een accommodatie dichtbij het strand zijn enorm belangrijk met 19% van de stemmen.

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/ontdekken/onontdekte-bestemmingen-in-toscane/”]

Al een locatie voor deze zomer gevonden, maar nog geen slaapplek? Bewaar en vergelijk makkelijk accommodaties op Zoover.nl en vind jouw ideale vakantie.