Op vakantie naar Italië voor de mooie mannen!

- 12 november 2009

Op vakantie naar Italië voor de mooie mannen!

- 12 november 2009

Italiaanse mannenUit onderzoek onder meer dan 4000 bezoekers van Zoover is gebleken dat je de mooiste mannen tegen komt op vakantie in Italie. De deelnemers aan dit onderzoek konden hun stem uitbrengen om te bepalen welke mannen het aantrekkelijkst zijn van Europa. Zowel mannen als vrouw
en hebben hun stem uitgebracht.

De meest aantrekkelijke man

Uit de resultaten komt naar voren dat de Nederlandse bevolking met 38% van alle stemmen Italiaanse mannen tot de aantrekkelijkste van Europa heeft verkozen. De tweede plek in het onderzoek wordt opgeëist door Spanje met 18% van alle stemmen, terwijl Turkije een verdienstelijke derde plek heeft ingenomen met 14% van de stemmen. Zweden is met 13% terug vinden op de vierde plek in de einduitslag. Om te voorkomen dat Nederlandse mannen zichzelf bovenaan zouden zetten was ’t niet mogelijk om op het eigen land te stemmen.

Zwitserse mannen het minst aantrekkelijk

Slechts 2% van alle stemmen ging naar de Zwitserse man. Hiermee hebben zij de minste stemmen gekregen van alle Europese landen waaruit gekozen kon worden. Ook mannen die je tegenkomt tijdens je vakantie in Frankrijk (5%), Duitsland, Polen (4%) en Denemarken (3%) worden als niet aantrekkelijk beoordeeld.

Nederlandse mannen behoren niet tot de top

Het onderzoek is uitgevoerd in 13 landen. Opvallend is dat in de landen waar hetzelfde onderzoek heeft plaatsgevonden, de Italiaanse mannen ook als mooist uit de bus komen. Uit het onderzoek in andere landen van Europa komt naar voren dat de Nederlandse man niet als de meeste aantrekkelijke wordt gezien. De Nederlandse man behoort hier gemiddeld tot de middenmoot. Zo eindigen zij in het Noorse onderzoek op een gedeelde tweede plaats en in het Zweedse onderzoek op een voorlaatste plaats.