Appartement populairste accommodatie voor een Griekenland vakantie

- 23 februari 2011

Appartement populairste accommodatie voor een Griekenland vakantie

- 23 februari 2011

Uit onderzoek onder ruim 2.500 bezoekers van Griekenland.net en Zoover.nl, naar aanleiding van het tienjarig bestaan van de website Griekenland.net, blijkt dat Griekenland-gangers het liefst in een appartement verblijven.

De Griekenlandgangers die Griekenland.net bezoeken, boeken het liefst bij Ross Holidays met kort daaropvolgend Arke.

Naast een ‘raad waar deze foto is genomen’ wedstrijd op de Facebookpagina’s van Zoover en Griekenland.net:

–          www.facebook.com/Zoover

–          http://www.facebook.com/pages/Griekenlandnet/159148010774849

Werd er ook om tips voor de Griekenlandreiziger gevraagd:

Jack Karelse:

Kijk niet alleen naar wat er niet is, minder luxe is helemaal niet erg, improviseren ook niet; probeer een paar woorden Grieks; de Grieken willen niet perse iets van je als ze je aanspreken, ze zijn gewoon (meestal) vriendelijk; probeer een lokaal restaurant, buiten de toeristenrestaurants en laat je verrassen.

Marianne Holleman:

 Dat is te veel om op te noemen Maar 1 raad: ga naar de plekken en eilanden waar weinig toeristen zijn dan kom je vanzelf met de Grieken in aanraking en spreek een paar woordjes Grieks. Ga eten waar de Grieken ook eten vooral de kleinere tavernes .

Albertine Vandebosch:

Gebruik het openbaar vervoer; de ideale manier om met de vriendelijke Grieken in contact te komen.

Esther Römhild:

Ga een keer naar Epirus, het vasteland van Griekenland. Parga is een leuke plaats om te verblijven. Huur dan een auto en ga het achterland in (Zagoria). Hier kun je een hotel zoeken om te overnachten. Hier om je niet veel toeristen tegen. Is echt een supermooi gebied. Je krijgt dan een andere indruk van Griekenland

Maar ook tijdens de Zoover Travel Lounge op Twitter met als onderwerp Griekenland werden veel nuttige tips gegeven. Deze kun je hier nog eens rustig nalezen: http://weblog.zoover.nl/vakantieonderzoek/verslag-zoover-travel-lounge-5-%E2%80%93-griekenland-2/