Stem op je favoriete reisorganisatie!

Redactie - 10 februari 2016

Stem op je favoriete reisorganisatie!

Redactie - 10 februari 2016

Het is zo ver! Vanaf vandaag (tot en met 23 maart) bepaal jij welke reisorganisaties het beste is en dus een Zoover Award in ontvangst mag nemen. Ga nu naar de website www.zooverawards.nl en kies je favoriete uit ongeveer 150 genomineerden. 

Winnen heeft dit jaar nog meer betekenis
Het winnen van een Zoover Award heeft dit jaar meer betekenis dan vorige jaren. Dit komt omdat de opzet van de is vernieuwd. Bij de laatste editie waren er drieëntwintig categorieën, nu zijn dat er nog maar elf, waarvan een aantal nieuw.  Ook kun je als organisatie maar voor één categorie genomineerd worden. “De reisorganisaties zijn enthousiast en we zien op social media dat genomineerden al druk bezig zijn met de Zoover Awards.”, aldus PR-manager Maaike Linssen.

stem

De consument bepaalt wie er wint
Consumenten stemmen op hun favoriete reisorganisatie dus zij bepalen de winnaar. Maaike Linssen: “Bij het uitbrengen van een stem worden er vier rapportcijfers gegeven: voor klantvriendelijkheid, prijs/kwaliteitverhouding, innovatie en transparantie. Vervolgens worden per categorie twee Awards uitgereikt: voor de populairste reisorganisatie met de meeste stemmen en voor de beste reisorganisatie met de hoogste waarderingscijfer. En er is ook  één nieuwe award waar alle genomineerden voor strijden: de Award voor de meest klantvriendelijke reisorganisatie.”

Kijk voor meer informatie en/of breng je stem uit op www.zooverawards.nl

shutterstock_272802890