Stedentrip Is Ideale Weekend Weg Met Je Moeder

Redactie - 7 mei 2016

Stedentrip Is Ideale Weekend Weg Met Je Moeder

Redactie - 7 mei 2016

Uit Zoover onderzoek blijkt dat een stedentrip het ideale weekendje weg is om je moeder eens goed te verwennen. Op de vraag ‘Hoe ziet jouw ideale weekend met je moeder eruit?’ kiest 27 procent voor de stedentrip. Leuk cadeau voor Moederdag? Dat is toch nét weer eens wat anders dan die jaarlijks terugkerende bos bloemen, bonbons of dat flesje drank.

Op de tweede plek, met 17 procent van de stemmen, staat ‘eten en drinken’. Heerlijk op een terras zitten, mensen kijken en bijpraten onder het genot van hapjes en drankjes. Een weekendje naar de sauna is ook erg populair. 16 procent van de stemmers zegt dat dit een ideaal weekend weg met moeders is.

Schermafbeelding 2016-05-06 om 14.22.10

Sporten met mama doen we liever niet
Iets sportiefs ondernemen samen met je moeder behoort niet tot de favoriete activiteiten. Terwijl een fikse wandeling of samen een stuk fietsen natuurlijk heerlijk kan zijn. Ook ‘lekker thuis blijven’ is niet populair. De sleur van alle dag gaat door en er is weinig ruimte om goed bij te praten. Cultuur en shoppen – zijn met slechts 6 procent – ook geen favoriete bezigheden.

Tijd voor elkaar
Uit de resultaten kan ook geconcludeerd worden dat tijd voor elkaar het meest belangrijk is. In een stad, op een terras of in de sauna. Mama beslist.