Nederlanders Vinden Londen De beste Europese Stad Om Te Shoppen!

Redactie - 11 april 2016

Nederlanders Vinden Londen De beste Europese Stad Om Te Shoppen!

Redactie - 11 april 2016

Volgens 22 procent van de Nederlanders is London de leukste Europese stad om te shoppen tijdens een stedentrip. In totaal deden er ruim 900 mensen mee aan het onderzoek op dit weblog. Op de 2e plek staat, met 15 procent, het altijd bruisende Barcelona. Ons eigen Amsterdam staat met 12 procent op een hele nette 3e positie.

Duur, trendy maar toch populair

Ondanks dat London een dure stad is vinden de Nederlanders het wel leuk om er te shoppen. Londen is makkelijk bereikbaar, de winkels in Londen zijn trendy en alle grote modeontwerpers hebben er een vestiging. Naast de dure designer winkels zijn er genoeg goedkopere winkels waardoor het voor iedere portemonnee interessant is. Ook de talrijke musea en bezienswaardigheden spelen vanzelfsprekend een belangrijke rol in de populariteit van Londen te beleven.

Leukste stad om te shoppen

Oxford, Portal de l’Àngel of Kalverstraat?

De meest bekende en drukste winkelstraat van Londen is de 2 kilometer lange Oxford Street. Een waar paradijs voor mensen die van shoppen houden. De drukste shoppingstraat van Barcelona is Portal de l’Àngel. Deze winkelstraat heeft een groot aanbod en beschikt over bijna alle grote winkelketens.

Amsterdam op plek 3

Amsterdam wordt ook erg gewaardeerd door de Nederlanders. Niet zo gek, want Nederlanders gaan steeds vaker in eigen land op pad en bekendheid met mode en winkels shopt toch wel lekker.