Poll: Hoe Overleef Jij De Herfstdip?

Redactie - 10 oktober 2016

Poll: Hoe Overleef Jij De Herfstdip?

Redactie - 10 oktober 2016

De dagen worden korter, het groen verdwijnt van de bomen, het wordt kouder en het duurt nog even voordat je weer op vakantie kunt. Oftewel, een herfstdip ligt op de loer! Gelukkig is er genoeg te verzinnen om die dip tegen te gaan.

Waarmee doe jij dat? Laat het ons hieronder in de poll weten en bekijk gelijk een aantal anti-herfstdip tips!

[poll id=”12″]

Dagje uit
Er is genoeg te doen in Nederland. Wat dacht je van één van deze gratis dagjes uit bijvoorbeeld? Of kijk eens tussen de 10 best gewaardeerde dagjes uit volgens Zoover.nl reviews.

Naar de zon
Brrrr, is het je toch gewoon te koud? Vlieg dan lekker last minute naar de herfstzon. Dit zijn je beste opties!

last minute naar de herfstzon

Plan een nieuwe vakantie
Baal je dat de zomervakantie alweer voorbij is? Ga gewoon een nieuwe vakantie plannen! Doe inspiratie op met het Zoover Instagramkanaal, maak een leuk Pinterest bord om je vrienden of familie te overtuigen van jouw favoriete nieuwe vakantiebestemming en check gelijk de reviews van potentiële accommodaties op Zoover.nl. Daar word je pas blij van!

Naar het museum
In alle rust alleen naar het museum of gezellig met het hele gezin. Met die kou is het geen overbodige luxe om iets binnen te doen. Bekijk hier de nieuwste exposities die je tijdens de herfstvakantie kunt bezoeken.

De natuur in
De herfst is natuurlijk ook een prachtig seizoen. Je kunt heerlijk wandelen in het bos of uitwaaien op het strand. Doe dat bijvoorbeeld op het Zeeuwse strand van Zoutelande.

zoutelande

Lekker shoppen
Heerlijk! Het is weer tijd voor een nieuwe outfit. Je kunt natuurlijk in je eigen stad of dorp de winkels in, maar waarom niet in één van deze leuke Belgische steden?

Op stedentrip
Er zijn zoveel prachtige steden op een paar uur rijden of vliegen afstand. Wat dacht je van Krakau, Porto of de favoriete stedentrip van meer dan 20.000 Nederlanders: Sevilla?

Bijkomen in een wellnesscenter
Jezelf even lekker verwennen? Ga dan eens naar een wellnesscenter of hotel. Dit zijn de best gewaardeerde in Europa volgens alle Zoover.nl reviews.

best-gewaardeerde-wellness-hotels-thermen-bussloo

Geen herfstdip?
Dat kan natuurlijk ook! Wat ga je dan doen deze herfst? Laat het ons hieronder in de reacties weten.