Wegdromen op de wadden: 10x leuke accommodaties

Redactie - 16 april 2020

Wegdromen op de wadden: 10x leuke accommodaties

Redactie - 16 april 2020

Vakantie of een weekendje weg in eigen land; niks mis mee! Er zijn nog vele onontdekte plekjes, prachtige natuurgebieden en fijne eilanden waar het heerlijk toeven is. Op de Waddeneilanden waan je je zelfs in het buitenland! Zon, zee en dat heerlijke onbezorgde eilandsfeertje vind je bij deze fijne accommodaties.

Accommodaties op de Waddeneilanden - Roompot-Kustpark-Texel

1. Vakantiepark Roompot Kustpark Texel

De ruime en comfortabele vakantiewoningen maken Vakantiepark Roompot Kustpark Texel tot een van de populairste accommodaties op de Waddeneilanden. Terwijl er volop plek is om zo’n goed Texels biertje te proeven, zorgt Koos Konijn en het animatieteam voor nog meer gezelligheid voor je kinderen. Ook de ligging scoort hoog: Vakantiepark Roompot Kustpark Texel ligt in De Koog, het hart van Texel.

2. Vakantiepark Eldorado op Texel

Vakantiepark Eldorado op Texel bewijst dat de Wadden véél meer zijn dan strand, schapen en duinen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een groot dennenbossen vol mooie wandelpaden? De modern ingerichte huisjes van Vakantiepark Eldorado liggen er middenin.

Accommodaties op de Waddeneilanden - Roompot-Boomhiemke

3. Boomhiemke op Ameland

De vakantiehuizen van Boomhiemke liggen precies waar je ze wilt hebben. Midden in de duinen! Met de zee binnen handbereik en de natuur aan je deurmat, is Boomhiemke een ideale plek om al dat moois van Ameland in je op te nemen. Plus een saunasessie te toen, te relaxen in het zwembad en je vakantiegenoten te verpletteren met je bowlingtalenten. Zelfs om de beroemde vuurtoren van je to-do lijstje af te vinken hoef je nauwelijks uit je luie stoel te komen. Meerdere huisjes kijken er recht op uit.

4. Vakantiepark Resort Dellewal op Terschelling

Accommodaties op de Waddeneilanden komen in alle soorten en maten. Resort Dellewal op Terschelling is ideaal voor gezinnen of groepen. De appartementen zijn ruim en de wellness, de pooltafel en de open haard maken het helemaal compleet.

Accommodaties op de Waddeneilanden - Recreatieoord-Klein-Vaarwater-Buren

5. Recreatieoord Klein Vaarwater op Ameland

Nog zo’n fijne locatie om Ameland te verkennen! Vakantiepark Klein Vaarwater ligt nog geen kilometer van het strand en heeft alles wat je nodig hebt tijdens een weekje wegdromen op de Wadden. Zoals een zwembad, een winkel, een animatieteam voor je kinderen en nette vakantiehuisjes.

6. Vakantiepark De Krim op Texel

Een topkeuze voor gezinnen met kinderen! Vakantiepark De Krim heeft niet alleen mooie chalets en kampeerplaatsen, maar ook nog eens een topzwembad en een binnenspeelplaats. Ideaal bij onvoorspelbaar zomerweer.

Accommodaties op de Wadden - Landal-West-Terschelling

7. Vakantiepark Landal West Terschelling

Accommodaties op de Waddeneilanden met een fijne locatie aan de rand van het bos? Bij Landal West Terschelling krijg je er volgens jullie een goede service, een fijn ontvangst en modern ingerichte huisjes bij. Kortom, ideaal voor een onbezorgd weekje uitwaaien op de Wadden!

8. Appartement Roompot Appartementencomplex Bosch en Zee op Texel

Superappartement met precies het juiste comfort’, laat reviewer Jan weten over dit appartementencomplex op Texel. ‘Mooi kleinschalig en gezellig’, voegt Chantal toe. En ook reviewer Youri is enthousiast en tipt dat je als gast gratis gebruik kunt maken van zwemparadijs Calluna om de hoek.

Accommodaties op de Waddeneilanden - Landal-Sluftervallei

9. Vakantiepark Landal Sluftervallei op Texel

Vakantiepark Landal Sluftervallei is heerlijk voor iedereen. Natuurliefhebbers zitten namelijk op een toplocatie: het park ligt midden in een natuurgebied. Maar ook als je geen fietser of wandelaar bent zijn de huisjes van de Sluftervallei een goede keuze. Er is een restaurant met streekproducten, een verwarmd zwembad en er zijn meerdere speeltuinen.

10. Camping Duinoord op Ameland

Voor iedereen die bij deze top tien van accommodaties op de Waddeneilanden dacht: ‘en m’n tent dan?’ hebben we één tip: Camping Duinoord! Deze camping ligt aan het strand en scoort hoog bij de reviewers. ‘Een superleuke camping voor jong en oud’, schrijf reviewer Nelly bijvoorbeeld. Bovendien is het voor haar een prachtige omgeving: ‘Winkels, bos, zee en strand: je zit overal dichtbij.’