Wat zijn de mooiste golf courses ter wereld? Onder andere op Aruba, in de Verenigde Staten en Schotland vind je prachtig gelegen golfbanen met de meest schitterende uitzichten. Wij selecteerden een aantal van de mooiste plekken om een balletje te slaan!

The Links at Divi (Aruba)

Golf én zonaanbidder? Overweeg dan een vakantie op ‘One Happy Island‘ voor een heerlijke combinatie van de twee. Vanuit het luxueuze Divi Golf & Beach Resort wandel je eenvoudig naar de 9-holes golfbaan die rondom het hotel begint. Tijdens het putten kijk je uit over de azuurblauwe zee, sierlijke palmbomen en het paradijselijke zand van Druif Beach. De golfbaan is toegankelijk voor gasten en kunnen kiezen uit verschillende arrangementen. Competitief ingesteld? Check dan of er toevallig een van de vele golftoernooien in je vakantieperiode valt. Ook zeer geschikt voor een gezinsvakantie.

Old Course, St. Andrews (Schotland)

Fanatiek golfer? Dan is de kans groot dat je weleens van Old Course in St. Andrews gehoord. Deze plek ademt werkelijk historie. Kenners noemen het ‘een baan waar je simpelweg een keer gespeeld moet hebben’. De iconische golfclub is gelegen tussen de duinen grenzend aan de Noordzee met een weergaloos uitzicht over de ruige kust van Schotland. Subtiele aspecten zoals stokoude stenen bruggetjes en natuurlijk de ruige kust maken een bezoek aan deze golf course onvergetelijk. Geef je (golf)vakantie extra dimensie door te verblijven in het bijbehorende Hotel Fairmond St. Andrews Bay Golf Resort & Spa.

Golf Links, Pebble Beach (Californië)

Van de mooiste golfbaan in Schotland gaan we door naar misschien wel de allermooiste plek om een balletje te slaan in de Verenigde Staten: de schilderachtige Golf Links bij Pebble Beach. Waarom? Om die vraag te beantwoorden hoef je alleen maar naar foto’s te kijken. Wát een uitzicht! Een roadtrip langs de iconische Pacific Coast staat al op de bucketlist van veel vakantiegangers, maar als golfliefhebber is het putten op de green direct aan het water misschien wel het ultieme hoogtepunt. Tip: de sterke wind vormt een extra uitdaging. Durf jij het aan?

Aphrodite Hills Resort (Cyprus)

Ben je gek op golfbanen met een hindernis? Dan zal de golf course van het Aphrodite Hills Resort je zeker bekoren. En daarmee bedoelen we met name hole 7. Wanneer je iets te ver slaat, verdwijnt je balletje in een afrond van ruim 130 meter. Die hoef je natuurlijk niet zelf op te halen, maar het zorgt wel voor een flinke stoot adrenaline tijdens een heerlijke dag op de golfbaan. Het resort én natuurlijk het verblijf op Cyprus zelf vormt een kers op deze toch al heerlijke taart. Zoek de historie op in Paphos of trakteer jezelf op de luxe van Limassol. Hotel Mediterranean Beach maakt alle verwachtingen die je bij Cyprus hebt waar.

Argentario Golf & Spa Resort

Ahh, Italië vakantieland. Het land met gevarieerde regio’s, heerlijke gerechten en bijbehorende wijnen. Maar het is ook het land van…schitterende golfbanen! In het populaire Toscane ligt een van de mooiste golf courses die het land rijk is: de baan behorende bij het Argentario Golf & Spa Resort. Adem de gezonde Middellandse zeelucht in en concentreer je op je drive. Hoe mooi is het wanneer je hier een hole in one slaat? Ook wanneer dat niet het geval is, heb je wél mooi een droomvakantie in de pocket. Dat telt natuurlijk ook!

Stem op jouw favoriete reisorganisatie en maak kans op een boodschappenpakket t.w.v. €2.000! stem nu button

Uitgelichte berichten

Robin

Redacteur

13 februari - 2019

Reacties