Vrouw verloofd met KLM-toestel mag ‘verloofde’ niet meer zien…

Redactie - 13 maart 2020

Vrouw verloofd met KLM-toestel mag ‘verloofde’ niet meer zien…

Redactie - 13 maart 2020

Luchtvaartmaatschappij KLM heeft het hart van een Duitse vrouw gebroken. KLM heeft er namelijk voor gezorgd dat een ontmoeting met haar grote liefde niet door kon gaan. Opmerkelijk detail: haar grote liefde is een Boeing 737-800 van KLM. De Duitse vrouw zegt al ruim vijf jaar verloofd te zijn met het toestel.

De vliegtuigmaatschappij wil niet meer dat de vrouw de hangaar bezoekt en daarom is haar bezoekerspas voor haar volgende bezoek ingetrokken. De Duitse vrouw zou op 18 maart weer terugkeren naar de hangaar, wellicht om in het huwelijk te treden met de Boeing. In een YouTube-video legt de Duitse in tranen uit hoe KLM haar hart heeft gebroken.

Leestip: Cabinepersoneel onthult: dit gebeurt er écht in het vliegtuig

De Duitse vrouw voelt zich sterk aangetrokken tot het vliegtuig en de sociale media-accounts van de vrouw staan vol met foto’s en video’s met het vliegtuig. Daarop is ook te zien dat ze al een keer in de hangaar is geweest. Op verschillende foto’s is te zien dat de vrouw poseert terwijl ze op de vleugel van het vliegtuig staat, terwijl dat niet mag. Waarschijnlijk is de vrouw binnengekomen met de hulp van een medewerker. Haar liefde voor de Boeing 737-800 is een vorm van objectofilie, waarbij mensen zich seksueel aangetrokken voelen tot levenloze voorwerpen.

Bron: ANP