Top 15 hotels in Turkije met een Zoover Gold Award 2019

Redactie - 20 februari 2020

Top 15 hotels in Turkije met een Zoover Gold Award 2019

Redactie - 20 februari 2020

Turkije is een van de populairste vakantielanden onder Nederlanders. Benieuwd naar de top 15 van beste hotels in het land? Lees snel verder! Stuk voor stuk wonnen ze een Zoover Gold Award én hebben ze een Zoover score van ruim een 9. Op zoek naar een topplek? Check hieronder de top 15 hotels in Turkije.

Euphoria Palm Beach Resort

Euphoria Palm Beach Resort

Het Euphoria Palm Beach Resort is een vijfsterrenresort en dat merk je. Het is er erg schoon, het personeel is aardig en behulpzaam en voor kinderen is er van alles te doen: van animatieteam tot leuke activiteiten en verschillende zwembaden. Niets voor niets wordt dit resort dan ook beoordeeld met het bijna hoogste haalbare: een 9,9!

Liberty Hotels Lara

Ook het Liberty Hotels Lara is door jullie beoordeeld met een 9,9. Dit hotel in Antalya is een all-inclusive hotel en heel geschikt voor gezinnen. Kinderen vermaken zich prima in de zwembaden met glijbanen en naast het hotel vind je een heerlijk strand. Vakantieganger Dani heeft zich er prima vermaakt: ‘Goed hotel keurig en verzorgd. Super goed eten en zeer vriendelijk personeel, erg behulpzaam. Mooi zwembad en lekkere ligbedjes. Leuk animatieteam doet erg zijn best. Kortom: top hotel.

Otium Hotel Seven Seas

Met een 9,8 hoort Otium Hotel Seven Seas zeker in het rijtje van beste hotel in Turkije thuis. Dit mooie hotel heeft heel vriendelijk personeel, nette kamers en zwembaden met een wildwaterbaan. Voor iedereen is er genoeg te doen, ook voor de allerkleinsten. Wil je het resort even af, bijvoorbeeld om te shoppen in Side, dan pak je gemakkelijk en goedkoop de taxi. Op loopafstand van het resort vind je ook verschillende winkeltjes.

Belek Beach resort

Belek Beach Resort

Wat jullie vooral zo waarderen aan dit vijfsterrenresort is het heerlijke eten en drinken dat geserveerd wordt. Daarnaast staat de locatie, direct aan het strand, hoog aangeschreven. Belek Beach Resort (9,7) won dan ook niet voor niets een Zoover Gold Award dit jaar. De familie Gulderen laat in een review weten: ‘Het eten, service heel erg goed. Super vriendelijk personeel. En heel erg schone, nette kamers.’

Melas Lara

Velen van jullie komen keer op keer terug bij Melas Lara (9,8) om vakantie te vieren. Het is dan ook niet heel gek dat dit hotel hoog scoort op eigenlijk alles: van ligging tot eten, kamers, service en prijs/kwaliteit. Opvallend is dat velen van jullie dit hotel haast als thuis ervaren.

Ramada Resort Lara

Vlakbij Antalya ligt het dorpje Lara en daar vind je het vijfsterrenresort Ramada Resort Lara, beoordeeld met een 9,7. Vooral gewaardeerd worden de schone kamers en goede service. Zowel het strand als het winkelcentrum liggen op loopafstand en daar genieten jullie van. De familie Fens is zeer enthousiast over het verblijf op het resort en laat weten: ‘Bezocht met kinderen van 8 en 10. Enorm aanbod van voedsel en plaatsen om te eten; het strand en de pier zijn prachtig, en onze familiesuite was enorm en luxueus… wat wil een gezin nog meer!

Granada Luxury Belek

Granada Luxury Belek

Het grote aquapark bij Granada Luxury Belek (9,7) is geweldig voor kinderen en eromheen zijn genoeg ligbedden voor iedereen. Het eten dat all-inclusive is, bevalt heel goed en ook kun je er genieten van lekkere cocktails.

Swandor Hotels & Resorts Topkapi Palace

Aan het strand ligt het prachtige Swandor Hotels & Resorts Topkapi Palace en het is echt een paleis te noemen. Het hotel in Kundu is beoordeeld met een 9,5 en heeft vijf sterren. Opvallend vaak wordt het animatieteam genoemd als groot pluspunt en iedereen wordt warm onthaald in het hotel.

Arcanus Side Resort

Aan het strand met de helderblauwe zee ligt Arcanus Side Resort met vijf sterren. Het resort is beoordeeld met een 9,8 en heeft om die reden een Zoover Gold Award in de wacht gesleept. Wat zo fijn is aan dit resort? Wat dacht je van het afwisselende eten, het vriendelijke personeel, de schone kamers en het ruime en nette zwembad?

Quattro Beach Spa & Resort

Quattro Beach Spa & Resort

Vakantieganger Eloo beoordeelt dit resort op bijna alles met een 10 en laat weten: ‘Dit was zo’n resort waar alles boven verwachting was. Echt geweldig personeel en daarmee ook alles omheen. Ik raad dit resort iedereen aan! Voor de ligging geef ik een 9 en dit heeft geen andere reden dan dat het resort ver van Antalya (vliegveld) ligt. Maar het resort zelf heeft een super ligging direct aan strand.’ Er zit een hamam in het Quattro Beach Spa & Resort (9,7) voor de nodige ontspanning en het eten is gevarieerd.

Club Asteria

Vlakbij het zandstrand van Kundu Beach vind je het vijfsterrenhotel Asteria Kremlin Palace dat beoordeeld is met een 9,5. Het sleepte een Zoover Gold Award in de wacht vanwege het vriendelijke personeel, het warme binnenzwembad, dagelijks schone bedden en heerlijke cocktails in de bar. Het kleurrijke hotel ziet er daarnaast ook nog eens prachtig uit.

Royal Holiday Palace

Vakantieganger Hulya verbleef tijdens een vakantie in het vijfsterren Royal Holiday Palace, beoordeeld met een 9,5. Hulya laat in een review weten: ‘Wij komen nu voor de tiende de keer hier en elke keer is het feest. De bediening, het eten en de service vind je nergens anders dan hier. Wij hebben zo veel andere hotels geprobeerd, maar geen ander hotel heeft dit hotel overtroffen. Personeel top top en nog eens top.’

Crystal de luxe Resort & Spa

Crystal de luxe Resort & Spa

Het met een 9,7 beoordeelde Crystal de luxe Resort & Spa vijfsterrenhotel staat niet voor niets in de lijst van beste hotels in Turkije. Het hotel is perfect geschikt voor gezinnen met kinderen, want er zijn voldoende zwembaden en oudere kinderen kunnen lekker spelen in de Kidsclub. Ook is er een wellness & spa op het resort te vinden. Genieten!

Kervansaray Lara

Hotel Kervansaray Lara wordt door jullie beoordeeld met een 9,5 en mocht daarom een Zoover Gold Award in ontvangst nemen. Het hotel in Kundu wordt vooral geroemd door de animatie en entertainment en ook het eten is erg lekker en gevarieerd. Ook de kids zullen zich hier niet vervelen!

TT Hotels Pegasos World (Splashworld)

Het laatste, maar niet het minste hotel in het rijtje van beste hotels in Turkije is het vijfsterren hotel TT Hotels Pegasos World dat beoordeeld wordt met een 9,6. Vakantieganger Filiz verbleef hier met kinderen en laat in een review weten: ‘Het hotel ziet er in het algemeen goed uit, maar het eten en de kamers zijn geweldig qua locatie, het zwembad is fantastisch, de ruimtes zijn ruim en comfortabel.’