Ibiza is de ideale vakantiebestemming na een break-up!

Redactie - 11 maart 2020

Ibiza is de ideale vakantiebestemming na een break-up!

Redactie - 11 maart 2020

Een echtscheiding een aanleiding voor een feestje? Wel als het aan een hotel op Ibiza ligt: zij bieden namelijk een speciaal echtscheidingspakket aan voor verse vrijgezellen en hun vrienden om eens flink te feesten op het Spaanse eiland.

Ibiza Break-up hotelUshuaïa Ibiza Beach Hotel, het iconische partyhotel waar dj’s als David Guetta en Calvin Harris regelmatig zwembadfeesten geven, biedt arrangementen uitsluitend gericht op singles. Het pakket omvat een ‘Party All Night Long’-kamer voor degene die is gescheiden en Superior Club-kamers voor vrienden. Naast een verblijf in een van de luxueuze kamers word je ook getrakteerd op een ‘Unexpected Breakfast’, een jacuzzi in het zwembad, een ‘Be Single’-buffet en een drankje op het dakterras.  Vanaf mei is het echtscheidingspakket te boeken op Zoover.

Het hotel kwam op het idee voor dit speciale pakket nadat bekend werd dat ruim 57 procent van de Spaanse huwelijken eindigt in een scheiding. Het vieren van je break-up zou na vrijgezellenfeestjes in het buitenland zelfs de volgende grote reistrend zijn.

Ibiza voor partygangers

Ibiza maakt deel uit van de Balearen. Omdat er altijd wel reden is voor een feestje, ook als je niet gaat scheiden, staat het eiland ook bekend als party-eiland. Het feestseizoen 2020 op Ibiza begint eind mei en gaat door tot de eerste week van oktober wanneer de meeste grote clubs weer sluiten. Of je nou een avondje op stap wilt of echt voor een feestweek gaat, je hoeft niet lang te zoeken naar de place to be. Bekende partyplaatsen: San Antonio en Ibiza-stad.

IbizaIbiza voor natuurliefhebbers

Geen partyganger? Ook dan is er genoeg te doen op Ibiza. Want wist je dat je hier prachtige boven- en ondergrondse natuur hebt? Huur een auto en ga op pad en rijd langs het oneindige aantal pijnbomen, dé boom van Ibiza. Sla zeker het Cala d’Hort Natural Reserve niet over. Het is een van de meest bijzondere plekken van Ibiza en de zonsondergang bij Es Vedrà, vanaf het strand van Cala d’Hort, is adembenemend en ontspannend.

Ontspannend zijn ook de vele yogamogelijkheden op Ibiza. Van retreats tot eenmalige yogalessen. Er is keus genoeg, ook op prachtige plekken zoals bij Beach club Amante waar je elke maandag- en vrijdagochtend een yogales kunt volgen met uitzicht op zee.

Bron: ANP