Fly & Drive: de mooiste bestemmingen in Europa

Redactie - 20 januari 2020

Fly & Drive: de mooiste bestemmingen in Europa

Redactie - 20 januari 2020

Vlieg naar je bestemming en rijd vervolgens met je huurauto de mooiste routes. Hoe relaxt is dat! Je kunt uit zoveel mooie bestemmingen kiezen in Europa: Spanje bijvoorbeeld, of Ierland. Maar ook Portugal is een geweldig land om per auto te ontdekken. Met een Fly & Drive ben je snel op je bestemming en kun je je energie steken in de prachtige rondreis.

Stedentrip in Spanje Granada

Fly & Drive naar Spanje

Het prachtige Andalusië leent zich bij uitstek voor een Fly & Drive vakantie. Acht dagen lang genieten van alle schitterende bezienswaardigheden, het lekkere weer, de sinaasappel- en palmbomen. Plof neer op een van de vele terrasjes voor heerlijke tapas, struin rond in gezellige winkeltjes, bewonder de eeuwenoude cultuur en laat je betoveren door de typisch Spaanse flamencomuziek. Reis in acht dagen van Málaga via Granada. Overnacht in Cordoba, reis door naar Sevilla, ontdek het pittoreske Rhonda en kom weer terug in Málaga om vervolgens terug naar Nederland te vliegen.

Fly & Drive: Lissabon

Rijden door het zonnige Portugal

In acht dagen het mooie Portugal ontdekken? In Lissabon geniet je van een echte pastel del nata en kijk je je ogen uit met het uitzicht vanaf kasteel de São Jorge. Daarna door naar Batalha/Leiria voor nog meer cultuur: het stadsklooster dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. In Coimbra wachten, na een bezoek aan de middeleeuwse Kathedraal, diverse clubs, bars en terrassen op je. Porto heeft vervolgens zoveel te bieden dat de portproeverij nog maar het topje van de ijsberg, pardon, Portberg, is. En van de port naar de wijn in wijnstad Viseu. Waar je natuurlijk ook weer door de geschiedenis wandelt in de historische wijk Centro Historico. Enthousiast geworden voor deze rondreis? Boek hem dan zo snel mogelijk.

Dublin

Kabouters en meer in Ierland

Liefhebber van ruig langschap, mythische figuren en imposante kastelen? Dan moet je gewoon naar Ierland, waar je vanaf Dublin een week lang door dit bijzondere land kunt rijden. Natuurlijk sla je in Dublin het Guiness Storehouse niet over. In Galway kun je je romantische hart ophalen in Kylemore Abbey en tijdens de twee dagen in Killarney heb je alle tijd om een wandeling door het Killarney National Park te maken. Van de natuur naar het bruisende Cork: het laat zien hoe afwisselend Ierland is. Je reist via Kilkenny weer terug naar Dublin. Wedden dat je thuis nog wel een dag nodig hebt om alle mooie foto’s die je onderweg gemaakt hebt, te ordenen. En die kabouters waar Ierland bekend om is? Misschien staan die ook nog wel ergens op de foto.