Dit zijn de best beoordeelde vakantieparken van Duitsland

Redactie - 1 maart 2021

Dit zijn de best beoordeelde vakantieparken van Duitsland

Redactie - 1 maart 2021

Ga jij dit jaar voor een vakantie naar een vakantiepark in Duitsland? Dan heb je oneindig veel keus! Zoover zet de best beoordeelde vakantieparken van Duitsland voor je op een rijtje. Ontdek en geniet van dit veelzijdige vakantieland in een van deze vakantieparken. Lees snel verder voor meer inspiratie.

1. Vakantiepark Landal Salztal Paradies

Bij Landal Salztal Paradies zijn de huisjes ruim en luxe en staan in de prachtige omgeving van Natuurgebied Harz, tussen bos en bergen. Het is een kleinschalig park, maar de voorzieningen zijn zeer uitgebreid. Je vindt een zwembad met glijbanen, een sauna, een speeltuin en een tafeltennistafel. Ideaal voor een vakantie met het gezin! Robert beoordeelt zijn verblijf een 9 en schrijft:

“Een prachtig park in een adembenemende omgeving. Heel veel natuurschoon. Woning was zeer ruim en super schoon. Veel privacy. Het is een kleinschalig park maar de voorzieningen zijn zeer uitgebreid. Prachtig groot zwembad met verschillende banen. Er ligt zelfs een ijshal. Zeer aardig en behulpzaam personeel bij de receptie. Ik beveel iedereen dit park aan.”

Vakantiepark Landal Salztal Paradies

Vakantiepark Landal Salztal Paradies is een van de best beoordeelde vakantiehuizen van Duitsland en scoort gemiddeld een 8,7. Ontdek het park en de sprookjesachtige omgeving zelf!

Bekijk vakantiepark Landal Salztal Paradies

2. Vakantiepark Center Parcs Hochsauerland

Op vakantiepark Center Parcs Hochsauerland zit je in alle seizoenen goed! Hochsauerland ligt in de bergen op een kwartiertje rijden van Winterberg, waar je in de zomer heerlijk kunt wandelen en in de winter kunt skiën. Dit park is zeer kindvriendelijk, ze hebben zelfs een kinderopvang! De kids kunnen zwemmen in het subtropisch zwemparadijs, klimmen en klauteren in het avonturenpark of een potje bowlen. Zo schrijft Iris:

“We vonden het echt een super leuk park. Er is zoveel uitdaging voor de kinderen en het huisje was prachtig. Mooi onderhouden en hele vriendelijke medewerkers. We ontdekten elke keer weer een nieuwe speeltuin of klimfestijn. Echt autovrij ook waardoor de kids lekker op stepjes/fietsjes rond konden rijden. Prachtige omgeving ook. We komen hier zeker terug.”

Vakantiepark Center Parcs Hochsauerland

Even eropuit met het gezin? Dan is vakantiepark Center Parcs Hochsauerland in Duitsland echt iets voor jou. Andere vakantiegangers gingen je al voor en beoordelen hun verblijf gemiddeld met een 8,3!

Bekijk vakantiepark Center Parcs Hochsauerland

3. Vakantiepark Roompot Ferienresort Bad Bentheim

Wil je niet te lang onderweg zijn? Vakantiepark Roompot Ferienresort Bad Bentheim ligt net over de grens en is dus niet ver van huis. Ga er even tussenuit met z’n tweeën of juist met de hele familie. De prachtige omgeving van Bad Bentheim biedt voor ieder wat wils! Het staat niet voor niets in de best beoordeelde vakantieparken van Duitsland. Gasten zijn erg tevreden over dit vakantiepark en de omgeving, zo schrijft een vakantieganger:

“Geweldig park alle faciliteiten zijn aanwezig, een rustgevend en ontspannen verblijf op dit park, ook de omgeving van Bad Bentheim is aan te prijzen.”

 

Vakantiepark Roompot Ferienresort Bad Bentheim

Gasten zijn vooral erg enthousiast over de prachtige ligging van dit vakantiepark. Zij beoordelen deze accommodatie dan ook gemiddeld met een 8,2!

Bekijk vakantiepark Roompot Ferienresort Bad Bentheim

4. Vakantiepark Center Parcs Bostalsee

Vakantie vieren aan het meer? Center Parcs Bostalsee ligt midden in de natuur, een prachtige omgeving dus! Maak ook zeker een boswandeling of bezoek Burg Eltz en Burg Pyrmont. Het hoogtepunt van het vakantiepark is voor vele het subtropische zwembad Aqua Mundo met de verschillende glijbanen, een wildwaterbaan en de natuurrijke koraalbaden. Een vakantie waar het hele gezin kan genieten. Annemarie heeft ook een heerlijk verblijf gehad en schrijft:

“Prachtig en sfeervol park gelegen aan een meer. Ruim opgezet park op de helling van een heuvel. Hierdoor kijk je vanuit je woning of terras prachtig over het meer en park. Veel voorzieningen op het park waaronder veel watersport activiteiten. In de omgeving ook veel te doen. Woning was super schoon.”

Vakantiepark in Duitsland
Vakantiepark Center Parcs Bostalsee

Op dit vakantiepark ga je volgens andere vakantiegangers een heerlijke vakantie tegemoet. Zo scoort vakantiepark Center Parcs Bostalsee een 8,0 gemiddeld.

Bekijk vakantiepark Center Parcs Bostalsee

5. Vakantiepark Roompot Eifelpark Kronenburger See

Roompot Eifelpark Kronenburger See is een fijn park voor gezinnen, maar ook voor vriendengroepen en stellen. De huizen zijn ruim, comfortabel en hebben veel leefruimte zowel binnen als buiten. Binnen is het sfeervol en smaakvol ingericht met sfeerhaard en buiten is er een groot terras met schitterende uitzicht naar het dal. Tips in de omgeving zijn de waterval Dreimühlen en dierentuin Wildpark Daun. Elly vindt vakantiepark Roompot Eifelpark Kronenburger See een absolute aanrader, zo schrijft ze:

“Het park ligt op een ideale plek met prachtig uitzicht, daarnaast ook nog eens erg centraal waardoor vele bezienswaardigheden binnen handbereik liggen. De huisjes zijn schoon, goed onderhouden en compleet ingericht, je komt niets te kort.”

Vakantiepark Roompot Eifelpark Kronenburger See

Volgens andere vakantiegangers zit je helemaal goed op dit sfeervolle vakantiepark. Zo krijgt vakantiepark Roompot Eifelpark Kronenburger See dan ook een gemiddelde score van een 8!

Bekijk vakantiepark Roompot Eifelpark Kronenburger See

6. Vakantiepark Roompot Ferienresort Cochem

Bij vakantiepark Roompot Ferienresort Cochem slaap je in een luxe villa omringd door natuur. Maar ook de sfeervolle stad Cochem en de rivier de Moezel zijn op loopafstand. Op het vakantiepark vind je een overdekt zwembad, een speeltuin en de bekende animatie Koos Kidsclub. Met de 18-holes golfbaan ook ideaal voor de golfliefhebber! Gasten zijn dan ook erg tevreden over dit vakantiepark, zo schrijft een van de gasten:

“Fijn verblijf gehad. Comfortabel huisje, mooi gelegen. Goede bedden. Wifi prima en goede tv met Nederlandse zenders. Kortom: genoten!”

Een van de best beoordeelde vakantieparken van Duitsland
Vakantiepark Roompot Ferienresort Cochem

In luxe slapen omringd door de natuur en de rivier de Moezel? Vakantiepark Roompot Ferienresort Cochem wordt beoordeeld met een 7,7!

Bekijk vakantiepark Roompot Ferienresort Cochem

7. Vakantiepark Hambachtal

Vakantiepark Hambachtal is gelegen in een heuvelachtig gebied omgeven door bossen. De ideale omgeving om te wandelen en fietsen. Het park beschikt over een subtropisch zwembad en sauna. Het is dus geen wonder dat dit vakantiepark in het lijstje staat van best beoordeelde vakantieparken in Duitsland. Ga rodelen bij Erbeskopf of bezoek de Duitse plaatsjes Trier en Idar-Oberstein! Gasten zijn erg enthousiast over dit vakantiepark, zo schrijft een vakantieganger:

“Alles goed geregeld, mooie omgeving en aardige mensen”

Een van de best beoordeelde vakantieparken van Duitsland
Vakantiepark Hambachtal

Vakantiepark Hambachtal heeft een gemiddelde score van een 7,7. Een perfecte plek om er even heerlijk tussenuit te gaan!

Bekijk vakantiepark Hambachtal

Dit waren de best beoordeelde vakantieparken van Duitsland. Andere vakantiegangers hebben via Zoover hun eigen ervaringen gedeeld. Je kunt er dus op vertrouwen dat je in een van deze mooie vakantieparken zult genieten van een heerlijke vakantie. Schöne Ferien!

Toch nog even verder kijken?