Dit zijn de 8 populairste hotels in Noordrijn-Westfalen

Redactie - 9 februari 2019

Dit zijn de 8 populairste hotels in Noordrijn-Westfalen

Redactie - 9 februari 2019

Eerder zetten wij de populairste accommodaties in Noordrijn-Westfalen op een rijtje. Dit keer focussen we ons op hotels in deze regio. Vind je het belangrijk dat je vanuit het hotel zo op de fiets kunt stappen of je wandelschoenen kunt aantrekken om je te wagen aan een mooie route? Of wil je met de bus naar steden? In de regio Noordrijn-Westfalen is het allemaal mogelijk. De populairste hotels in Noordrijn-Westfalen hebben we op een rij gezet.

Landhaus Nordenau populairste hotels in Noordrijn-Westfalen

8. Landhaus Nordenau

Wandelen en ontspannen staat centraal tijdens een vakantie bij Landhaus Nordenau. Kies een mooie wandelroute uit en ontdek het Sauerland. Ook de kamers zijn hier top. Familie Koenes schrijft: ‘De kamers waren zeer ruim, met koffie/thee mogelijkheden, en een grote badkamer. Wij hadden er een met dalzicht en balkon.’ Gemiddeld ontvangt dit hotel een 8,8.

Hotel Sauerland Alpin Hotel populairste hotels in Noordrijn-Westfalen

7. Sauerland Alpin Hotel

Ben je niet op zoek naar een modern hotel, maar houd je van een gezellige sfeer? Dan ben je bij Sauerland Alpin Hotel (9) aan het juiste adres. Netjes zijn de hotelkamers wel. Jullie schrijven dat je hier erg goed kunt eten en dat het ’s avonds super gezellig is in de bar. Hier sluit je de dag af met een wijntje of biertje in het gezelschap van andere vakantiegangers.

Waldhotel populairste hotels in Noordrijn-Westfalen

6. Waldhotel

Bij Waldhotel in Bad Fredeburg word je persoonlijk benaderd door de gastvrije gastheren. Zij spreken ook nog eens Nederlands waardoor het hier een beetje voelt als thuiskomen. Ga je een dagje weg? Laat het weten en je krijgt een heerlijk lunchpakket mee. Een bezoek aan Frankfurt is een echte aanrader. Deze stad ligt op slechts een halfuur rijden van Waldhotel dat een 9,1 ontvangt.

Hotel Der Brabander populairste hotels in Noordrijn-Westfalen

5. Hotel Der Brabander

Op skivakantie naar Winterberg? Na een dagje op de piste is het in Hotel Der Brabander (9,1) ook nog eens mega gezellig. Pak wat schnaps mee in de skihut of waag een dansje op een themafeestje. Die worden hier regelmatig georganiseerd. Al is even ontspannen in de sauna natuurlijk ook heerlijk.

Hotel Marleen populairste hotels in Noordrijn-Westfalen

4. Hotel Marleen

Hotel Marleen scoort gemiddeld een 9,1 maar voor de service beoordelen jullie dit stulpje nog hoger. En als we jullie reviews lezen lijkt het personeel dat ook dik te verdienen. Zo zegt Wouters: ‘De verzorging en personeel zijn uitstekend. Met mijn glutenvrije dieet heb ik er uitstekend kunnen eten.’ 

Hotel Bilstein populairste hotels in Noordrijn-Westfalen

3. Hotel Bilstein

Duitse gezelligheid in Hotel Bilstein (9,2). Want een blik op de foto zegt al genoeg, toch? Ook van binnen ademt dit hotel gezelligheid. En wie bij Duitsland denkt aan veel en goed eten? Die heeft het goed. Want bij Hotel Bilstein kun je de hele dag door in het restaurant terecht.

Hotel Landhotel zur Schmitte populairste hotels in Noordrijn-Westfalen

2. Hotel Landhotel Zur Schmitte

Breng jij je vakantie het liefst door in een knus hotel? Kleinschalig hotel Landhotel Zur Schmitte is the place to be. Persoonlijke aandacht? Dat krijg je hier zeker. Veel kamers zijn er niet dus de eigenaren kennen binnen de kortste keren je naam en wensen. In de winter kruip je ’s avonds voor de open haard met een goed boek. Dit hotel in Westernbödefeld ontvangt een 9,4.

Schlosshotel Sophia populairste hotels in Noordrijn-Westfalen

1. Schlosshotel Sophia

We zijn alweer aangekomen bij de nummer één: Schlosshotel Sophia. En dit is dan ook een bijzonder hotel. Want al verblijf je hier all inclusive word je wel gewoon bediend aan tafel. En na een dagje weg wordt er met zorg een lekker soepje voor je bereid. Overnachten doe je in een mooie kamer met een wel erg ruime badkamer. Die 9,5 heeft Schlosshotel Sophia dus meer dan verdiend.